2. apr 2013 9:11
Loni je napisal/a: |
Ker ga niso pravočasno pravilno "prijeli v roke". Kuža je enostavno odraz lastnika. PS: Moja starša sta izredno zanimiva, poleti je šla Tačica v pasja nebesa, zdaj pa, vsakič ko je na radiu oglas, da se je kuža ali izgubil ali ga kdo odda, cincata. Najraje bi jima kar enega prinesla, ampak čakam, da se bosta sama odločila.
|
Mogoče res najbolje tako. Najverjetneje bi itak vzljubila vsakega in očitno je, da prav čakata, da jima (ali tebi) kakšen po naključju prekiža pot. Pri meni je trajalo tri leta, da sem se na koncu sama odločila za novega.. nikoli namreč ni "pravi" čas. Fanta je nato priznal, da ga je večkrat imelo, da bi mi kakšnega prinesel, pa si je vsakič znova premislil. Dvomim pa, da bi še dolgo vztrajal. Pa tudi sama sem si potiho želela, da ne bi. Nekateri se preprosto težko odločimo in cincamo. Mene je namreč skrbelo, da bi po taki odločitvi pa res našla kakšnega zapuščenega, ki bi ga potem morala odpeljati v zavetišče.. in sem preprosto čakala..
Kosiljana, pasme, ki bi bile lažje od 2 kg, ne obstajajo. Obstajajo le deformacije psov, predstavnikov te pasme. Če ste pripravljeni prevzeti vrtoglave stroške, ki pridejo s tako deformacijo v zakup, vam bo vzreditelj legla, v katerem je prišlo do takšne napake, še hvaležen.
Tako majhni psi ne bi smeli obstajati - za koga? Čemu? Za okras? Za nekoga, ki si želi PSA, zagotovo ne.
NAROBE SVET.
vesoljka