Slovensko znanje pometlo s konkurenco
Atina
član od: 29.11.2004
sporočila: 3792
28. mar 2013 23:34
drejcek je napisal/a: |
Čestitke Drejčku, trije marsovčki ga že vabijo k sebi, kjer mu bodo omogočili preboj naprej - doma so na žalost tako ali tako vsi za luno ...
Drejček
|
Si mi vzel z jezika :) Sem hotela nekaj podobnega napisati.
Čestitke!!!
Atina
mamaF
član od: 21.1.2008
sporočila: 3340
29. mar 2013 3:39
Čestitke!
Mojca
29. mar 2013 5:09
Atina je napisal/a: |
drejcek je napisal/a: | Čestitke Drejčku, trije marsovčki ga že vabijo k sebi, kjer mu bodo omogočili preboj naprej - doma so na žalost tako ali tako vsi za luno ...
Drejček
|
Si mi vzel z jezika :) Sem hotela nekaj podobnega napisati. Čestitke!!!
Atina
|
Opa, čestitke še z našega konca.
Vanja
29. mar 2013 5:56
jernej je napisal/a: |
Ja lepo je, če bližnji uspe in to tako, da se ti ni treba sramovati, ker bi komu kaj ukradel, si kaj nagrabil, kar ni njegovo, ni zrasel na hrbtih delavcev, ki jim ne bi plačal, ampak je uspel s poštenim delom in idejami, ki so mu omogočile ta pokal. In ni ne levi, ne desni, ampak gre naravnost naprej. Jernej - administrator
|
To še daje smisel poštenim ljudem, ki imamo včasih občutek, da ravno zaradi svoje poštenosti ne pridemo nikamor...
JJ
pegasti
član od: 7.1.2003
sporočila: 258
29. mar 2013 6:19
Bravo! Čestitke.
Ali veste, da je bil v resnici prvi avto na elektriko ...
http://www.avtomobilizem.com/zgodovina/zacetki-so-bili-ele
In potem so prišli "... trgovci z novci ..."
Pegasti
ežoj
član od: 24.2.2006
sporočila: 6302
29. mar 2013 6:27
Čestitke!
ežoj
29. mar 2013 6:34
Ežoj je še živ
JJ
rebecca
član od: 19.3.2002
sporočila: 2739
29. mar 2013 10:02
JanisJoplin je napisal/a: |
jernej je napisal/a: | Ja lepo je, če bližnji uspe in to tako, da se ti ni treba sramovati, ker bi komu kaj ukradel, si kaj nagrabil, kar ni njegovo, ni zrasel na hrbtih delavcev, ki jim ne bi plačal, ampak je uspel s poštenim delom in idejami, ki so mu omogočile ta pokal. In ni ne levi, ne desni, ampak gre naravnost naprej. Jernej - administrator
|
To še daje smisel poštenim ljudem, ki imamo včasih občutek, da ravno zaradi svoje poštenosti ne pridemo nikamor...
JJ
|
in tudi pokaze, kako pomembno je razmisljanje s svojo glavo!
Cestitke!!!!
"Stressed is desserts spelled backwards!"
30. mar 2013 12:19
Evo mene, za šoferja
Veselim se z vami!
P.s. V hecu je vedno nekaj resnice....
Živi s srcem, ne z glavo.
31. mar 2013 11:20
ČESTITAM. Tole mi pride naprej tako, kot tista zgodba s konopljo. Monopolistični giganti uničujejo vse pod sabo, če ne z njim prilagojenimi zakoni, pa dobesedno. Andreju in ekipi vso srečo!
lp
p.s. Jernej, sem te citirala na svoji strani http://zaspancki.si/index.php?option=com_content& če ti ni prav mi javi.
http://zaspancki.si/
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 50, prikazujem sporočila od 31 do 40
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.