22. nov 2017 15:32
Na žalost, z delovanjem tega izdelka nimam osebnih izkušenj, imam jih pa z njegovo ceno. 1,5 litra stane 10,99 €, 3,5 litra Persila pa 12,10 €.
In se vnaprej opravičujem, ker bom nadaljevala, čeprav bom smetila in to pošteno. Zelo lepo prosim koga, ki se spozna na ekonomijo (jaz se čisto, ampak res, čisto in ne umazano nič ne spoznam nanjo), kako to, da gredo cene izdelkov v akciji "Štartaj Slovenija" tako zelo v nebo. In kdo to kupuje (ok, vem, tudi moja hči je enkrat kupila eno kremo za tatoo za sedem ojrov, pa se je potem postavljala na glavo, ko sem ji dokazala, da se z navadnim Bepantenom čisto nič drugače ne celi in ne bledi). Namreč, če si pogledate primer čisto zgoraj tega zapisa. Cene teh izdelkov so mi pa bolj intenzivno padle v oči (in me zbile na tla), ko sem one kokice Pokice z različnimi okusi. Čeprav so moja študentska leta ostala v prejšnjem stoletju, se še vedno dobro spomnim odličnih, izjemnih Kviki kokic z okusom čokolade, karamela in sira. Priznam in se , moj del študentske sobe je bil nastlan s praznimi vrečkami od teh kokic. In ravno tako lepo okrogle so bile, kot te zdaj. Zato se mi je skoraj zmešalo od veselja, ko sem videla, da so takšne kokice zopet na prodaj. Ampak - ja, ampak vrečka se mi je zazdela malo majhna v primerjavi z astronomsko ceno, ki se je bohotila na njih - tam nekje okol 2,5 €, lahko, da je bila še malce višja, nižja zagotovo ne. In sem šla malce preračunavat - 70 oziroma 120 gramske vrečke po 2,5 €, en kilogram te zadeve torej enkrat tam okoli 36 ojrov, v drugem (120 g) pa 21 evrov. Cena pljučne pečenke je tam okoli 35 evrov čez palec. Tole je za moje čisto neekonomske možgane preveč, zato bi res prosila za neko logično razlago. Hvala vnaprej in še enkrat oprostite, ker smetim.
lp
cervus