Hojla!
Ker so vanilijevi stroki v trgovini pregrešno dragi sploh pa če jih rabiš malo več bi vas prosila če imate mogoče kakšno bolj poceni varianto.Že v naprej se vam lepo zahvaljujem.
L.P.
mijamarija
Hojla!
Ker so vanilijevi stroki v trgovini pregrešno dragi sploh pa če jih rabiš malo več bi vas prosila če imate mogoče kakšno bolj poceni varianto.Že v naprej se vam lepo zahvaljujem.
L.P.
mijamarija
18. mar 2013 13:00
Jaz sem jih naročila preko e-baya, prišli so pa iz Francije ... je bila kar precej "simbolična" cena, nekje okrog 7eur za 12 strokov...
Sunny09
18. mar 2013 13:14
V Eleclerc-u, njihova znamka, 2 stroka nekaj cez evro.
Commis débarrasseur
18. mar 2013 14:22
Poceni so že, ampak čisto suhi stroki. Komaj jih prerežeš na pol, da bi jih postrgal. Sem kupila pred enim mesecem 3 vrečke, pa so vse iste. Smola?????????????
nana1
18. mar 2013 15:04
Najbrž, sem ravno včeraj dala en strok v sladkor in je lepo gibek, se je uvil ob stranici kozarca, dišal je pa tudi zelo.
rimljanka
18. mar 2013 16:33
Preverjeno so ostali boljši, sprašuje po cenejših. Prav slabi pa tudi niso.
Commis débarrasseur
18. mar 2013 17:13
Jaz sem jih že večkrat kupila v Leclercu, pa so bili vedno lepo mastni. Verjetno si imela nesrečo nana1.
Vesnuska
18. mar 2013 20:03
se strinjam z Nana1...kupila sem jih res samo 1x, pa so bili res čisto suhi...
Sunny09Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pistacijeve rolice
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako