Če iščem po forumu s pomočjo ključne besede, za katero sem prepričana, da je bila uporabljena v eni izmed tem, mi iskalec sploh ne najde nobene teme. A je z iskalcem po forumih vse OK? Hvala
LP, Staša
Če iščem po forumu s pomočjo ključne besede, za katero sem prepričana, da je bila uporabljena v eni izmed tem, mi iskalec sploh ne najde nobene teme. A je z iskalcem po forumih vse OK? Hvala
LP, Staša
15. feb 2004 1:19
Kot jaz vem je. Zaupate ključno besedo, pa preverim? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. feb 2004 11:24
Iskala sem humoresko, ki sem jo prilepila že nekaj mesecev nazaj. Avtor je Mire Štefanac in če vpišem "Štefanac", mi ne najde ničesar, spomnim pa se, da je ta beseda v tekstu. A iskalec najde le teme, ki imajo ključno besedo v naslovu teme? Hvala. LP, Staša
15. feb 2004 11:34
Iskalec mislim da išče le po prvih sporočilih v temah (da ne bi bilo iskanje predolgo in ker je bilo včasih težko najti sporočilo v sredi teme). Glede na to, da se zdaj iskalni niz obarva modro, pa lahko iskanje razširim. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
15. feb 2004 23:53
To bi bilo super LP, StašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortilje s pivsko omako iz čokolade
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda