1. dec 2013 11:20
Loni je napisal/a: |
Sicer je malo off topic, ali pa tudi ne. Glede na to, da sem tudi sama med naočarji/ lečarji, sem se vrgla v surfanje po netu. In naletela na eno nemško spletno trgovino, kjer "moj" set mesečnih leč (različni dioptriji+astigmatizem, se pravi 12 komadov) za pol leta stane, s poštnino vred, 68 evrov, pri nas pa ista zadeva stane vsaj 100 evrov, pa kaj potem, če je kak evro manj zaradi gratis poštnine. Poleg tega mi gre pa še to na živce, da rabijo okoli meseca dni, da jih dobijo. Sama nosim Airoptix za astigmatizem (proizvajalec Cebe). http://linsenfritze.de/ Plačilo je možno preko pay pala. Zgodba je šla tako, da sem jih v ponedeljek naročila, v torek so jih dali na pošto in v petek so bile pri meni. Ekspresno. PS Samo delim, če bi še koga zanimalo, za reklamo me ni nihče podkupil. Loni Makaroni |
Loni, midva z mojim prštofelnom se ti iz srca zahvaljujeva za ta info! Sem naročila za pol leta leč in dva Aosepta, pa me je prišlo cca 40 % ceneje od nakupa v trgovini, kjer jih običajno kupujem.
Če koga zanima: air optix leče 12 kom + 2 x aosept 360 ml = 66 evrov, v paketu je bilo še 12 leč air optix za snaho in optifree ali nekaj sličnega tekočina , poštnina 9,40, vse skupaj nekaj manj od 120 evrov.
Ognjič
Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 01.dec 2013 11:21