12. mar 2013 19:20
rimljanka sem si pogledala, res čudovite stvari vendar poreklo blaga je vprašljivo. Imam namreč alergijo tudi na kemikalije. Vso posteljnino imam pralno razen jogija, ki ne gre v pralni stroj, zato ga čistim z globinskim sesalcem in potem še počistim z vročo paro. Pri meni doma ni nobenega tepiha, sesam poredko, samo takrat ko uporabljam globinsko krtačo in paro, drugače v glavnem rajši pobrišem z mokro krpo.
Pri pranju dam še enkrat izpiranje, ker imam alergijo tudi na določene kemikalije v pralnem prašku in milih. V bolnišnico nesem svojo manjšo rjuho, da zaščitim bolnišnično odejo, da mi ne pride v stik z obrazom.
Naj še enkrat povem, da so očitno naravne sestavine v tej stari posteljnini, ker spim kot dojenček med njo.
Hermiona tudi mene že moti skozi isto, tista bela barva v trgovinah pa tako lepe stvari. Tudi hčere so mi že rekla, pa mami dej malo spremeni svojo posteljnino. Zdaj ko imam daljšo posteljo sem seznajdla, ko je bilo potrebno podaljašati za dobri 10cm. Nekje vmes sem v kapne všila ali počez ali pa malo po diagonali kakšen barvasti trak in je takoj bolj sveže za oči. Pa tudi mož je počasi ugotovil, da se lepše spi v tej posteljnini.
Pikova_dama