Pozdravljeni,
včeraj sem v enem časopisi zasledila, da se iz bučk, da naredit sok. Na neti nisem najdla nobenega uporabnega recepta. Pa me zanima, če ima kdo od vas kake izkušnje s tem :)
Lp, Laura
laura27
Pozdravljeni,
včeraj sem v enem časopisi zasledila, da se iz bučk, da naredit sok. Na neti nisem najdla nobenega uporabnega recepta. Pa me zanima, če ima kdo od vas kake izkušnje s tem :)
Lp, Laura
laura27
12. mar 2013 13:59
Sladek sok bi se morda dal narediti tako kot korenčkov, čeprav zanj še nisem slišala. Poznam le sočenje bučk za sadne in zelenjavne sokove ter izdelavo smoothijev, v katerih bučke lahko uporabiš. Kombinacij je neskončno, nekaj jih boš našla, če boš googlala 'zucchini juice'.
tulka
12. mar 2013 14:57
tulka je napisal/a: |
Sladek sok bi se morda dal narediti tako kot korenčkov, čeprav zanj še nisem slišala.
|
Lejo no, a nisi brala Harryja Potterja????
lp
cervus
12. mar 2013 16:03
Saj sem hotela bit žleht in prilepit link do recepta s Hogwartsa, pa je dobrota prevagala .
tulka
12. mar 2013 16:20
Po moje bi bil dober tudi sok iz zimskih buč. ČE ga naredijo iz rdeče pese, ne vem zakaj se ga ne bi dalo narediti iz hokaido buč. Za boljši okus mu dodaš malo cimeta, vanilije, klinčkov...
Vanja
23. maj 2013 16:01
To pa še nisem slišala.
aboyanasannaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Miklavževi parkeljni