23. apr 2013 7:03
Povratnih informacij je na forumih bolj malo, kar je škoda.
Par besed, že zato, ker so si člani vzeli nekaj minut in kaj koristnega povedali, nekakšna zahvala torej... pa malo ali nič.
Torej, bili smo v termah Vivat, midva, psička in še dva prijatelja. Onadva prvič na dopustu v Sloveniji, predstave o nas in Sloveniji popolnoma zgrešene, tako da je bilo presenečenje ogromno. Sem že dobila nalogo, da bom naslednje leto spet za prevajalko.
Babičev mlin, orhideje, Plečnik, pa Pomelaj v Mali Polani, kjer so nas tako prijazno sprejeli in še pogostili povrh. Vse tako domače, pristno, skoraj pozabljeno.
Hvala, g. Dragica in ostale punce, drugo leto se, upam, spet vidimo. Jaz bi moj "tečaj " izdelkov iz koruznega ličja nadaljevala kar tam, pa žal ne gre.
Pa super gostilna Oaza, pa naša kulinarčarka Sonce 51, ki me je povabila na sladico, mi pokazala apartma in poklepetala z mano. Hvala tudi njej.
Ne bom naštevala vsega... sami pojdite v ta čudoviti konec! Zdi se da se tam čas počasneje, mirneje, predvsem pa zelo drugače teče. V najboljšem pomenu besede, se razume.....
lp lučka