Prodajam nekaj oblačil, ki sem jih ali kupila preko interneta ( in se mi ne da vračati), ali pa dobila za darilo in mi ne odgovarjajo, ponujam tukaj. Vse stvari so v št. XS, torej za žensko cca. 50 kg in 160-170cm.
1. Benettonovo belo srajčko na body, enkrat nošeno (body na srajčki me nervira), prodam za 7 EUR
2. Zarine elastične hlače/pajkice v št. S, sem jih dobila za darilo, pa v bistvu ne nosim pajkic oz. elastičnih hlač. Trenutno jih še imajo v prodajo, redna cena je 26 EUR, prodam za 18 EUR (imajo še etiketo)
3. Mango poletne črne hlače št. 34,raven kroj, samo sprobane v trgovini, ne vem če je še etiketa gor, bom pogledala čez vikend, ker so doma, cena 8 EUR
4. Buffalo usnjene črne škornje z ultra visoko peto, št. 36, mandljasta oblika pri prstih, nošeni enkrat, očitno previsoka peta zame :) kupljeni na Stilagu za 40 EUR, prodam za 30 EUR (višina je pa čisto kolen)
Če katera želi slike, jih z veseljem pošljem na elektronski naslov. Če katero samo firbec zanima, tudi če ne namerava kupiti, ji to radovednost z veseljem potešim. Sicer bom zelo vesela, če se vzdržite in ne smetite teme z nekoristnimi komentarji.
pizamca