14. feb 2013 11:55
limnol je napisal/a: |
Ajoj, od kod ti pa te strašne izkušnje? Moraš imeti pa presneto veliko draguljev in se zelo veliko motati okrog napačnih zlatarjev, da tako suvereno trdiš kaj takega. Torej rada bi vedela, kako je z zlatom, samo ne bi šla k zlatarju - to je iste sorte kot če bi rada, da ti nekdo popravi zobovje, ampak ne bi šla ka zobozdravniku, saj vendar vemo kaki so, mimogrede ti sune kak zob in ga zamenja z umetnim, da še sam ne veš kdaj, je pa že bolje to lepo opraviti v kozmetičnem salonu. Pač odloči se zase, kaj bi pravzaprav rada. Takole po mailu ti pač nihče ne bo vedel povedati, kar te zanima. Sonja |
Dober mesec nazaj sem šla k enemu zlatarju, da mi zoža prstan. Na prstanu imam izbrušen diamant. Zlatar mi reče, da naj se oglasim pri njemu 1-krat popoldne. Pridem nazaj, si probam prstan, vse je uredu, kamen je bil enak ampak nevem zakaj bolj, ko sem gledala kamen, bolj mi je moj instinkt govoril, da mi ga je zlatar zamenjal. Pa sem si rekla, no pa gremo preverit, če bo moj sum potrjen. Grem jaz v trgovino kjer preverjajo kamne, če so ponaredki in so mi rekli, da to ni izbrušen diamant ampak steklo. Šla sem nazaj do zlatarja jezna, ko pes, ker me je hotu nategnit in sem mu pomolila pod nos račun vsa našopirjena. Rekla sem mu, da mi je kamen zamenjal s steklom in da hočem moj izbrušen diamant nazaj.
*** Cenzura uredništva zaradi nacionalistične nestrpnosti ***
biba22
Sporočilo je spremenil(a) biba22 dne 14. 2013 12:53