11. feb 2013 16:28
O tem, koliko je kdo star po emšotu in o tem, koliko je kdo mentalno star, na tem topicu ne bi (je masa tem, kjer si lahko vsak o vsakomur ustvari mnenje o tem, koliko je kdo star v smislu tega, koliko je v življenju potegnil od izkušenj, ki jih je dobil in koliko živi v vati ali pa v čem drugem....)
Meni je pole dancing super. Sem se hotela vpisati, pa mi termini niso ustrezali in sem potem vpisala trebušne plese in jih, kadar nimam poškodb, še vedno treniram.
Ampak nastopi so pa druga reč. Eno je tisto, ko imaš zaključno produkcijo sezone in je to za en krog publike, drugo je pa tisto, ko bi surprise surprise kaj takega izvajal na veselici, kjer te ljudje poznajo.
Ni štos v eksplicitni seksualnosti in temu, kako partner tak nastop prenaša -in kako potem v možganskih gubah razmišlja, kaj vse sedaj o njegovi partnerki razmišljajo njegovi frendi, ki so jo prav tako videli....in potem sestavlja čudne zgodbice v glavi....če kak uporabnik tega foruma trdi, da kaj takega sploh ni je to zaadi tega, ker a) njegova ženska itak nikoli ne bo izvrdla nič od tega in je blazno lahko fantazirati o nečem, s čemer nikoli ne bo soočen b) je še tako mlad, da se mu še ni nič zgodilo.
Daleč od tega.
Štos je v nastopu samem - v smislu, da človek nastopa pred znanci in domačimi. Sama poznam kar nekaj odrskih umetnikov (pevci, igralci, obeh spolov) in velika večina slabo prenaša, če ima svoje domače v publiki. In to ljudje, ki so hodili v šole in imajo leta treninga za sabo, ergo profesionalci. Je pač nekaj, kar večini ljudi preprečuje, da bi sproščeno nastopali pred familijo (konec koncev, tudi ko pridejo naši dragi k nam kdaj samo za pet minut v slubžo - pa če je res potrebno, se obnašamo drugače in nekako nismo čisto sproščeni). Če je glavnina profesionalcev slabša, če vedo, da so v publiki domači, potem je čisto velika verjetnost, da bodo amaterji še slabši v nastopih, kjer bodo emocije že itak silno močne.
Skratka, tisti pole se namontira v spalnico in se tam prakticira. In pri tem razmišlja, koliko je to zabavna rekreacija za zbujanje ženske v punci in od kdaj je ta prebujena ženska pripavljena izbirati svojo publiko. Po stilu uvodnega posta, se mi zdi, da ima kolegica še nekaj poti pred sabo.
Drugače pa, če nekdo trenira pole dancing - potem je pa v to zgodbo težko zložiti to, da v svojem klubu ne vpraša, kje v mestu so lokali z drogom.
Vendelina jr.