Tele puzzle (1000 koščkov, Ravensburger) bi rada zamenjala, ker ko jih enkrat sestavim, me zlepa ne prime več, da bi jih še enkrat. Bi kdo menjal svoje z mojimi? Bi prosila na zs.
rag_doll
Tele puzzle (1000 koščkov, Ravensburger) bi rada zamenjala, ker ko jih enkrat sestavim, me zlepa ne prime več, da bi jih še enkrat. Bi kdo menjal svoje z mojimi? Bi prosila na zs.
rag_doll
8. feb 2013 18:25
Mi puzle sestavimo, jih damo v okvir,pol jih pa imamo za kakšno darilo! Pa tudi, kot slika v stanovanju, se mi ne zdi slaba ideja. Škoda, da si jih že razdrla! lp
kvačkarica
8. feb 2013 19:14
Obdarjenci pa kdor ne skače ni slovenc od navdušenja.
Commis débarrasseur
8. feb 2013 21:50
kvačkarica je napisal/a: |
Mi puzle sestavimo, jih damo v okvir,pol jih pa imamo za kakšno darilo! Pa tudi, kot slika v stanovanju, se mi ne zdi slaba ideja. Škoda, da si jih že razdrla! lp
|
Sej jih nisem razdrla. Prah se mi na njih nabira, ker mi jih ni za dajat v okvir. Mislim, da z zzak1997 deliva mnenje o tem
rag_doll
10. feb 2013 10:30
jaz sem pristaš teh črnobelih
http://www.ebay.de/sch/i.html?_trksid=p5197.m570
samo mam sedaj že vse sestavljene.
so včasih akcije, pa lahko izredno poceni kupiš.
klavdija
17. jul 2013 20:05
Podpiram idejo po menjavi, mi imamo tudi nekaj otroških, ki niso več aktualne... (20-50 kosov)
Joan
18. jul 2013 11:30
podarite jih komu, kki pričakuje otroka, ali ima male otroke. Še posebej lepe so te sličice v pisanem okvirju na steni :)
Monika7
27. dec 2013 18:21
Puzzle zgoraj (motiv iz Toskane) so oddane.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnozrnati metuljčki z zelenjavnim ragujem
Bruschette s paradižnikom in kumarami