10. feb 2013 13:20
lartep je napisal/a: |
Jaz sem jih naredila iz 'le' 20 dag moke, pa dveh rumenjakov, ksile smetane, limon. soka in vina. Kar vse zmešala, zvaljala na mašinci na št. 7 in so krasni krhki. Delala v petek, še danes dobri. Me pa zanima, kako jih lahko pojeste iz kg moke. Mi smo trije jedci, pa že od petka grabimo po njih, cel dan po malem.
lartep
|
Hjaaa, le kako, le kako. c c c . Temu se reče FLANCOHOLIKI. Tako kot eni uničejemo gore graha, zelenjave in JAAAAA SKUTE, tako eni njam njam lepo en teden po flancih, pol pa imajo mir do naslednjega leta.
Pri nas sta PAPI in MAMAN ob prijetnem domačen ambientu in prasketanju ognja v kaminu, naredila 2 velika pladnja, saj je PAPI že 3 leta obljubljal mami njene TAKO OBOŽEVANE FLANCATE in se je te nah letos, po vseh projektih peke sladic njegovega sina (mene) odločil, da bo to del VALENTINČKA, hihi. A je malo slabo kalkuliral in ni pridno zgodaj vstal (kot jaz naredim kadar sem na obisku in ju pričaka sveže pečeno pecivo za zajtrk) kot bi bilo potrebno, tako da sta pol lepo delala po kosilu, jaz pa sem po skuto skočil in užival ob dobri knjigi in vonjavah.
Flancov pa itak ne jem preveč rad. Enega oz. dva sem si prinesel domov, da ju danes ruknem ob KNEIP kafici, pa je to to za letos :D
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---