Jedilni list v beležki

zima  

član od: 16.1.2004

sporočila: 574

tema odprta - 11. feb 2004 20:54 | ogledi: 2.250 | odgovori: 5

Tole pisanje bi rada naslovila na urednika, pa tudi mnenje ostalih bi rada slišala. Vsak teden sproti se trudim sestaviti jedilni list za prihodnji teden. Potem iščem blokce, papirje, koledarje itd., da gor napišem, kaj bi pripravila. Potem je pa treba te recepte še prepisati oz. poiskati. Ali je možno v beležko (vsaj za naročnike Plus paketa) poleg priljubljenih receptov itd. dodati še kak ličen jedilni list vsaj za 1 teden, ki bi si ga vsak lahko po svoji želji izpolnil tako, da bi recepte prenesel iz baze? Sem preveč zakomplicirala?

ZIMA

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

11. feb 2004 21:10

Da ponovim, če prav razumem... Iz receptov v bazi bi radi sestavili jedilni list? Dodali en, dva, tri recepte in jih potem natisnili kot jedilni list? Ali sem prav razumel? Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

zima  

12. feb 2004 12:58

Jernej, prav lepa hvala za hiter odgovor oz.vprašanje. Točno to imam v mislih, ja. Da bi lahko v jedilni list, če bi bil pripravljen, lahko kliknili oz.prenesli recepte kar iz baze. Je to možno? LP ZIMA

jernej  

12. feb 2004 13:18

To žal ni možno in precej dela bi bilo, da bi bilo možno. DObra novica pa je, da so jedilni listi, sestavljeni iz receptov v načrtu, takrat bo tudi del te možnosti, da se jih lahko shranjuje v beležko. Jedilne liste boste lahko delali sami in jih priglasili kot nov jedilni list, ki bo viden vsem. Tak jedilni list boste lahko tudi shranili v beležko, kot zdaj recept. Jedilni list bo pa moral biti sestavljen iz receptov ki so objavljeni, drugače ne bo šlo... Morda boste lahko jedilne liste drugih tudi ocenjevali in morda bo kakšen krof padel za najboljše ideje... Ne vem še... Trenutno delam krofe, včeraj sem popravil ikonice za spol, da sem zadovoljil Bojana Pust bo kmalu, torej morajo biti tudi krofi. Jedilniki bodo... v prihodnje enkrat... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

zima  

12. feb 2004 14:17

Vem, da je s temi stvarmi precej dela, zato sem vesela tudi novice o prihajajočih jedilnikih in krofih. Pa veliko uspehov in krofov v prihodnjih dneh! LP ZIMA

jernej  

12. feb 2004 14:20

Hvala. Saj uporabniki ne boste kaj preveč opazili v zvezi s krofi, ker že zdaj se beležijo. Le tisti, ki bodo imeli dovolj krofov, bodo imeli možnost jih zamenjati za Plus paket. Pozdrav PS - Shranjevanje jedilnikov v beležko bo na voljo le naročnikom plus paketa. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti