21. apr 2013 18:08
kuhinja.slo je napisal/a: |
Za Limnol. 8 ur dnevno sedim za volanom, nisem slep, vozim se z enega konca na drugi konec Maribora, ob vseh mogočih urah in to kar sem napisal drži. Tukaj živim že 60 let in tako slabih voznikov kot opažam zadnje čase še pri nas ni bilo. Kar se prehitrih voznikov tiče, tega je povsod dovolj. Glede radarjev pa tole: tako kot bom jaz udarjen po žepu, tako boš tudi ti ( mislim glede odškodnine Iskri ), pa me zanima, če boš potem še pisala bravo radarji. 20 km manj si lahko vozila, ko je bilo v Mariboru 5 avtomobilov, ne pa sedaj ko je gneča. Mogoče pa imaš prav: bravo radarji. Ko boš plačala kazen na Kanglerjevem radarju, idi malo v Kanglerjevo lutkovno gledališče na sprostitev, potem se eno dva krat zapelji okoli Kanglerjevega rondoja da ugotoviš, kako je nespametno imet rondo na sredini, nekaj sto metrov naprej in nazaj pa deluje semafor, pa malo vozi slalom po Kanglerjevih luknjah na cestah, potem se boš mogoče spomnila, da so o tem pisali tudi tuji novinarji, ko je bil Maribor še EPK. Brez zamere Limnol, daj sončna očala dol ko voziš. Lp
|
Ah, daj no. Jaz vozim 70 kjer je dovoljeno 50, in 90, kjer je dovoljeno 70. V Mariboru mislim. Malo se pomiri, bo šlo? In vidim da že iz otroških let ocenjuješ voznike v MB? Ker kolikor se jaz spomnim, okoli leta 60 do 65 ni bilo ravno veliko vozil po mestu? Manj posploševanja, pa bo. Pa pomahaj mi, ko se srečava na cesti med tvojimi vožnjami sem ter tja, tako kot obvladaš sceno verjetno tudi mene poznaš?
mamamia