No, pa recimo kakšno. Najprej, kako priti tam?
Saj vem takoj ste pomislili na romunskega nizkocenovnika. Nak, ne bo šlo ( še nimajo linije Bukarešta-Budimpešta-Ljubljana-Madrid-Tenerife- Rio de janeiro, morda pa še vpeljejo ). Če se pozanimaš na agencijah je to hitro cca 2000€v. Laqhko poznaš kakšno kulinaričarko, ki ti posreduje link agencije za akcijsko ponudbo, če kupiš v tistem tednu, ko je akcija, je cena 600€v. Jaz ravno takrat nisem imel tistih 600€v viška ( pa kako se mi je to naredilo ), nekaj dni pozneje pokličem, če mi lahko še uredijo-. Niso mogli, lahko so za 700, sprejmem, dokler se ne predomislijo. Pa ni nobeden nizkocenovnik, ampak Air france, let iz Benetk ( seveda sem takoj poklical ljubljansko poslovnico............. ne ne morejo po tej ceni iz Ljubljane, imajo nekakšno promovijo v Italiji.......... )
No, in tukaj sem. Pa sploh ni tako, kot sem pričakoval, nobene prave vročine. Če sediš v senci, piješ mrzli pir ( uf, uf, kdo bo tole zdržal ) nič. Šele če začneš mal hitreje mislit, postaneš tako, prijetno lepljiv.
Bodi za enkrat dovolj
A ja, pa še to: tukaj v Riu, imajo one kocke za tlakovanje v barvah, bele, črne, rdeče. Mater, kolk mora pri njim bit demokracija pred parlamentom zanimiva, ka vsaka stranka zbira svoje barve in jih meče ( na parlament )
ežoj