me zanima koliko ste naklonjeni posebnostim naprimer testeninam (rezancem) ajdovi ,ječmenovi,pirinim,graham in pa seveda pravi eksotiki čokoladni,borovničevi,tudi z malino. ???????????????
pek multipraktik
me zanima koliko ste naklonjeni posebnostim naprimer testeninam (rezancem) ajdovi ,ječmenovi,pirinim,graham in pa seveda pravi eksotiki čokoladni,borovničevi,tudi z malino. ???????????????
pek multipraktik
1. feb 2013 14:54
Kako?Obstajajo testenine z borovnicami?In s čokolado?
andreja m
1. feb 2013 15:49
zaradi problemov s pšenico kuham kamutove in pirine testenine. Delala sem že rožičeve in kakavne, pa nisem "dol padla".
Lisa
1. feb 2013 15:58
Testenine oziroma rezance z kakavom in omaka iz gorgozole in orehi je dobra in okusna jed...predvsem malo drugačna za na pogled,zelo temni rezanci,pa svetla omaka....bom spet naredila,poslikala in oddala recept..je malo bolj afrodiziačno vse skupaj..recimo za valentinovo...
Vrtejbenka
1. feb 2013 19:23
Prisegam na običajne testenine iz bele moke in jajc. Pa na kakšne špinačne rezance ali šurlice s beluši. Še kakšni rezanci s sipinim črnilom, in tu se konča. Sem poskusila ajdove, pirine .... meni ne znese.
o Oadnih okusih še nisem razmišljala.
mamamia
1. feb 2013 19:29
Široke in ozke rezance delamo doma, vedno iz ajdave moke, včasih kupimo pirine.
Ostale testenine pa iz polnozrnate moke - meni so te bolj okusne kot iz bele moke.
Roncolino
2. feb 2013 7:36
Tudi jaz sem pristašica rezancev iz bele moke in jajc. Več je jajc, boljše je
Poskusila sem pirine, špinačne, graham, polnozrnate, pa so se mi valjali po ustih. Sicer jih pojem, celo naročim v gostilni, sploh ko imam prebliske, da "zdaj bom pa bolj zdravo jedla in mal shujšala", ampak čisto zares pa so mi odlični le tisti z belo moko in jajci.
Vilma
2. feb 2013 8:35
Vilma je napisal/a: |
Tudi jaz sem pristašica rezancev iz bele moke in jajc. Več je jajc, boljše je Poskusila sem pirine, špinačne, graham, polnozrnate, pa so se mi valjali po ustih. Sicer jih pojem, celo naročim v gostilni, sploh ko imam prebliske, da "zdaj bom pa bolj zdravo jedla in mal shujšala", ampak čisto zares pa so mi odlični le tisti z belo moko in jajci.
|
Vidim, da ti to meni mahaš iz tvojega avatarja ....
mamamia
2. feb 2013 15:55
Maham, seveda maham Pa testenine lahko tudi skupaj jeva, kot vidim
Vilma
2. feb 2013 16:16
Vilma, mamamia, naj se vama pridružim.
Kvinojine so sicer OK. Te so še najbolj podobne navadnim pastam brez jajc, ampak ker nihče nima težav z belo moko, se mi ne zdi vredno plačati 4x več za zavitek. Sladko pripravljena pasta ima pri meni neko mentalno blokado. Zdaj bom sigurno cel dan tuhtala, če sem jo že kdaj jedla.
Vanja
2. feb 2013 18:37
Testenine so zame bele + jajca + nesladka omaka/karkoli že povrhu.
S polnozrnatimi se mučim, ko kuha del ta fajne žlahte, kateremu se pač za obrok tu in tam prilagodim, ker s svojim kulinaričnim stilom ne posiljujejo okolice, kar zelo cenim. Sicer pa hvala, ampak ne hvala .
Viva MeierKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Svinjska ribica