Dragi kuharski mojstri, lepo'>o vas prosim za nasvet...
v več kot 20-ih letih kuhanja (že od osnovne šole naprej) izjemno'>o rada kuham. A včerajšnja kuha me je dejansko'>o ZAFRUSTRIRALA do'>o amena... Vedno'>o ko'>o kuhamo'>o'> piščančjo'>o juho'>o, so'>o sestavine sledeče: čebul-samo'>o narežem in "fliknem vmes", česen, paradižnikova mezga-ene 5 kom.celega popra,petršilj (tokrat je bil gomolj...),por,korenček, ter sol in domačeo'>o'> piščančje prsi.
Po'>o uri kuhanja sem poiskusila juho'>o...in zazdelo'>o se mi je, da je malce zagrenila....po'>o uri in pol je bila grenkoba še hujša- odstranila sem meso'>o in kuhala-bolj iz firbca kot ne-dalje...po'>o 2h urah pa je juha postala grenka dobesedno'>o KOT ŽOLČ!!!!!
Najbolj me jezi to'>o, da sem jo'>o vmes že neštetokrat kuhala-jo'>o imamo'>o vsaj 1x na teden ali 2 na jedilniku-skozi vsa leta-in ne morem razumeti, kako'>o je možno'>o z istimi sestavinami, ki jih uporabljam že vsa leta tako'>o "kiksniti" pri eni izmed najbolj enostavnejših jedi...
Se mi je pa pred kakimi 8-10-timi leti zgodba 1-vič zgodila (samo'>o ne vem, al je šlo'>o za kostno'>o, govejo'>o alio'>o'> piščančjo'>o juho'>o....je vseeno'>o toliko'>o časa vmes minilo'>o....)... Ima kdo'>o kak predlog oz zakaj hud... se mi je to'>o zgodilo'>o?
mačka27