Dragi kuharski mojstri, lepo vas prosimno'>no'>no'>no'> za nasvet...
v več kot 20-ih letih kuhanja (že od osnovne šole naprej) izjemno'>no rada kuham. A včerajšnja kuha me je dejansko ZAFRUSTRIRALA do amena... Vedno'>no ko kuham piščančjono'>no'>no'>no'> juho, so sestavine sledeče: čebul-samo narežem in "fliknem vmes", česen, paradižnikova mezga-ene 5 kom.celega popra,petršilj (tokrat je bil gomolj...),por,korenček, ter sol in domače piščančje prsi.
Po uri kuhanja sem poiskusilano'>no'>no'>no'> juho...in zazdelo se mi je, da je malce zagrenila....po uri in pol je bila grenkoba še hujša- odstranila sem meso in kuhala-bolj iz firbca kot ne-dalje...po 2h urah pa jeno'>no'>no'>no'> juha postala grenka dobesedno'>no KOT ŽOLČ!!!!!
Najbolj me jezi to, da sem jo vmes že neštetokrat kuhala-jo imamo vsaj 1x na teden ali 2 na jedilniku-skozi vsa leta-in ne morem razumeti, kako je možno'>no z istimi sestavinami, ki jih uporabljam že vsa leta tako "kiksniti" pri eni izmed najbolj enostavnejših jedi...
Se mi je pa pred kakimi 8-10-timi leti zgodba 1-vič zgodila (samo ne vem, al je šlono'>no'>no'>no'> za kostno'>no, govejo ali piščančjono'>no'>no'>no'> juho....je vseeno'>no toliko časa vmes minilo....)... Ima kdo kak predlog oz zakaj hud... se mi je to zgodilo?
mačka27