20. jan 2013 11:24
Pred leti sem naredila astronavta iz kartonskih škatel. Za trup večjo, za glavo manjšo. Prebarvali smo z bronzo, ker drugega ni bilo. Na škatle smo nadevali razne lučke od starih elektronskih aparatov, ušesa so bila stisklnice za tube, na glavi je bila raztegnjena vzmet, na kateri je bila z rdečim lakom za nohte pobarvana pink pong žogica, da se je pri hoji gibala in iskala stik z zemljo. Sedaj je toliko elektronike, da je mogoče slikovito opremiti oblačilo. Otroci so spraševali, če je resničen, no 2. razred.
Fant je danes star 35 let in ima v lepem spominu masko, za katero je bil v šoli nagrajen. Dobil je fotokopirane bankovce, česar še danes ne morem sprejeti.
Videla sem astronavte iz kostum podloge za likanje, ki je srebrna, in gibljive cevi za elektro instalacijo. Je pa težko šivat in je najbrž vroče, pa se mi zdi, da jih ni več na trgu, odkar je šla Črna mačka v stečaj, tam so se namreč dobile podloge na metre.
Pri nas bomo imeli letos Pocahontas. Imamo pa odveč zelo kostum za princesko- od H&M za starost od 3 do 5 let in ga prodamo z 10€, ker je premajhen. Je lepši kot tisti v Baby centru.
F r i n a