Pozdravljeni!
Zanima me, ali veste kje bi lahko dobila odejo iz gosjega perja dimenzijo 80x120?
Hvala za odgovore!
LP
sango
Pozdravljeni!
Zanima me, ali veste kje bi lahko dobila odejo iz gosjega perja dimenzijo 80x120?
Hvala za odgovore!
LP
sango
17. jan 2013 18:21
Jaz sem jo pred leti kupila v Ikei.
rosie
17. jan 2013 19:59
Pa je bila dimenzije 120x80?
Koliko je pa bila, se kaj spomnite?
sango
19. jan 2013 18:28
Pozdravljena,
poskusi pri podjetju Vitapur iz Slovenskih konjic.
Lp,
Valči
valči
19. jan 2013 23:46
sango, sem spregledala, da iščeš 120x80. Ta, ki sem jo jaz kupila, je "normalnih" dimenzij, za enojno posteljo.
Res ne vem, ali imajo tudi manjše, žal.
rosie
20. jan 2013 12:39
Sango,
poskusi malo po PIRSu pobrskati, kdo dela prešite odeje, pa ti jo lahko naredi po meri.
Sonja
20. jan 2013 19:13
Ps: da ne bom odpirala nove teme: Ali se še kdo zelo poti pod puhasto odejo? ? Jaz ne vem ali je z mano kaj narobe, ker fant nima težav, ati tudi ne, mama in jaz pa! Z navadnim kovtrom nimam težav.
21. jan 2013 8:05
Tuhne (puhaste odeje) so navadno namenjene spanju v prostorih s temperaturo od nekako deset do osemnajst stopinj Celzija. Dandanes imamo pa v večini preveč tople spalnice, tako, da ne ni čuditi, da se kdo poti pod tem "radiatorjem". Bolj me čudi, če se kdo ne . Je pa res, da smo si različni tudi glede občutljivosti na T.
lp
cervus
21. jan 2013 9:05
mislim da bos tako veliko pernico tezko dobila, razen po meri, saj velja puh za alergen.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
21. jan 2013 10:34
bannanna, meni pa ni boljšega, kot spati pod toplo pernico.
Ampak vedno pri odprtem oknu, tako da je v sobi 10 - 12 stopinj ali manj.
rosie
21. jan 2013 18:48
Imam pernico z dvema pikama iz IKea. Cena cca 20€. Uporabljam jo poleti in pozimi. Ali imajo manjše dimenzije, ne vem. Imajo pa še tanjšo, z eno piko in bolj debela, prave tuhne.
Spanje je bolj prijetno, ker te odeja objame, pod njo se ne potim, res pa je, da nimam alergij.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako