Zanima me zakaj receptov, ki jih jaz pošljem se ne da ocenjevat? A to mogoče zato ker nisem naročnik plus paketa?
Lep dan
Natasa
Zanima me zakaj receptov, ki jih jaz pošljem se ne da ocenjevat? A to mogoče zato ker nisem naročnik plus paketa?
Lep dan
Natasa
10. feb 2004 9:40
Živjo! Hm vaše recepte lahko ocenjujejo le drugi! Vam pa se obrazec za oceno niti ne prikaže, ker pač avtor ni prava oseba ki bi lahko ocenjeval :)) No ja, tko si pač jaz vse skupaj razlagam!!! Nataša
10. feb 2004 10:55
Ja seveda, malo čudno bi bilo če bi avtor sam ocenjeval svoje recepte, samo nisem vedla, da se mi ne prikaže tisti obrazec pa sem mislila, da mojih receptov se ne da ocenjevat, glede na to, da jih še nihče ni ocenil. No sej jih bo v prihodnosti najbrž kdo ocenil. Mogoče so pa tako dobri, da je ocena 5 prenizka hahahahahhahaahhahahahahaha malo heca ne škodi. Fino je vedet, kako drugi ocenjujejo tvoje recepte in jih izboljšujejo. Hvala za odgovor in lep dan še naprej. Natasa
10. feb 2004 11:01
Res je tako. Svojih receptev seveda ne morete ocenjevati, ker sem naredil inteligentni sistem ocenjevanja Vsi drugi, ki pa so vpisani, pa jih lahko ocenjujejo. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tajski rdeči curry
Svinjska ribica