Živjo!
Enkrat sem tu že spraševala, katera ima najeto gospodinjsko pomoč oz. če katera opravlja delo gospodinjske pomoči, sedaj pa pripenjam ankete in sporočilo, ki ga lahko posredujete dalje, če poznate koga, ki bi mi lahko pomagal.
Hvala!
Pozdravljen/a!
Sem absolventka Fakultete za socialno delo in tema moje diplomske naloge je plačana gospodinjska pomoč. Moj namen je gospodinjskemu delu dati večjo veljavo in destigmatizirati plačano gospodinjsko pomoč.
Tebe pa prosim, če mi pri tem lahko pomagaš:
- če si v zadnjih 5ih letih opravljala kakršnokoli delo pomoči v gospodinjstvu (varstvo otrok, pospravljanje, skrb za perilo, kuhanje...), prosim izpolni anketo na tem naslovu:
www.mojaanketa.si/anketa/247514162
- če imaš ali si v zadnjih 5ih letih imel najeto kakršnokoli gospodinjsko pomoč (varstvo otrok, pospravljanje, skrb za perilo, kuhanje...), prosim izpolni anketo na tem naslovu:
www.mojaanketa.si/anketa/247085632
- če poznaš koga, ki bi anketo lahko izpolnil ali pa jo posredoval naprej, mu jo prosim posreduj
Najlepša ti hvala, morda boš prav ti lahko korenito spremenil dojemanje gospodinjske pomoči
Špela Lavrič, Fakulteta za socialno delo (za kakršnakoli vprašanja sem na voljo nalavricevaspela@gmail.com)
Desideria
OBJAVLJENO Z DOVOLJENJEM ADMINISTRATORJEV