10. jan 2013 15:46
Jaz se v osnovi krohotam, da kolega z nickom malcomX (za koga, ki je kratek z znanjem zgodovine, dajgte guglat tole o precej radikalnem borcu za pravice Afroameričanov) hoče tako silno ugajati novim znancem (pa hkrati piše narodnost z majhno začetnico).
Glej, malcomX - jaz imam en ponesrečen občutek, da ti v svoji silni želji, da bi pokazal (nekaj očitno želiš pokazati, kaj pa, prepuščam tebi) tule malo izgubljaš mero. Najšrej vešta v restavraciji, potem pa še fešta doma z n-hodi. Če imaš ožje frende - ožji frendi pridejo tudi na bobi palčke in se ne zmrdujejo. Kdor pa je v rastru organiziranega partyja, kamor ti pridejo katererji s hrano in opremo - in je take prakse tudi navajen - pri takem se pa itak pride s ponudbo jedilnika in po navadi ni potrebno, da se človek tule še sam dodatno muči z jedilnikom. Katerer, ki ni zna sestaviti ponudbe jedilnika za vse živo, pa itak ni vreden svojega naziva.
In po navadi se majordom pogovori s katererjem za take stvari - če res hočeš imeti filmski party, moraš imeti tudi filmsko infrastrukturo in temu ustrezen personal. Če pa tega nimaš, pa take veselice pač ne bo. Mučiti se z n-hodi v lastni režiji za to, da bi "nemcem nekaj dal", pa meni deluje podobno kot se mi zdi sposojanje denarja za to, da je ohcet taka, da se potem še leta govori v vasi, kako da je bila nobl.
In mimogrede, a vseh teh dvanajst frendov je imelo tudi pri svojih obletnicah take fancy filmske partyje in bi ti na vsak način rad prišel z njimi v štih ? Ker tudi, če so jih v resnici imeli in če ste tolikanj frendi, da poznajo tvoje kapacitete, potem morda vedo, da ti v resnici nisi v razredu ultranobl veselice - pa so kljub temu tvoji frendi ali pa vsaj znanci. Think about that.
Vendelina jr.