Gostilna za poroko

renatazala  

član od: 31.7.2003

sporočila: 24

13. feb 2004 8:25

Živijo, Sama imam izkušnje z gostilno "Pri Kramarju" na Perovem pri Grosuplju - nad motelom (zunaj imajo letalo). Prostor je primeren za max. 90 ljudi, ambijent je primeren, tudi postrežba je primerna - po željah. Za večje poroke nad 120 ljudi pa je primerno gostišče "Štorovje" na dolenjskem, tam imajo posebaj prirejene prostore za poroke.Organizirajo vse. Veliko sreče, kjer koli bo pač "ohcet". renatazala

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

13. feb 2004 14:11

Lidija! Zakaj pa ne v mesto? Gostilna HANA, www.gostilna-hana.com je dober naslov. Z njimi se da dogovoriti za marsikaj. In še nekaj, kvaliteta jedi, pijač in postrežba je prvoklasna Za zakon potrebujeta najmanj majhno žličko ljubezni, veliko zajemalko vzajemnega spoštovanja in en ocean potrpljenja! Srečno Lep pozdrav vsem hehee Henri

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

13. feb 2004 14:52

V Štorovju smo bili za mamino 50 letnico. Prostor je enkraten. Moti me pa to, da streže skoraj 60 ljudi ena natakarica. Pa tudi hrana je neokusna in nedomača. Zelenjava iz vrečke... Suzana Zaletel

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

14. feb 2004 15:21

....mogoče sem pretiraval, ko sem vaju in svate hotel zriniti v mesto, čeprav je gostilana HANA odličen namig?! Seveda je okolica mesta Ljubljane izredno zanimiva, pa še bolj doma sta tam. Kaj pa če bi odšli v Reteče pri Škofji Loki v gostilno PRI DANILU telefon: 04 515 3444? Tam je tako dobro, da se bosta posebej rada spominjala na vajin dogodek in svatje tudi! Kamor koli ... Lep pozdrav vsem in .... lepega Valentina vam želim hehe Henri

kača  

član od: 11.1.2004

sporočila: 829

23. feb 2004 9:56

Slišala sem, da je v gostilni Pečarič na Vrhovcih prijeten ambient za taka slavja. Kaj pa Zajčja Dobrava? Mi smo lani tam praznovali obletnico mature in so nas prijazno stregli do 4. ure zjutraj! Pa Repovš v Domžalah, kjer lahko naročiš tudi duet za zabavo? Ampak odločiti se moraš pa kmalu, sicer bodo vse dobre lokacije že zasedene! Nečakinja se se poročila lani konec septembra, pa že v začetku julija ni bilo na razpolago dobrih lokacija! Pa vso srečo, kjerkoli že bosta imela pogostitev! Nada

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

23. feb 2004 10:46

Mi smo bili na eni poroki v gostilni Pečarič....fantastično je bilo, osebje in hrana...odlično...ambient tudi....zunaj pa imajo tudi tak pravljičen vrt....v glavnem same pohvale. Smo naj to še opozorim, da so kar zasedeni in je potrebno pohitet z rezervacijo (info glede zasedenosti dobila od mladoporočencev). Veliko sreče in veselja vama želim na vajini skupni poti. Natasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti