Kako naj naredim slane,predvsem pa TRDE preste?
Kako naj naredim slane,predvsem pa TRDE preste?
3. okt 2013 15:31
Obujam zelo staro temo, vendar ima točno tak naslov kot ga potrebujem.
Ali mogoče kdo ve, kje bi lahko KUPILA trde preste, še pred božičnim veselim decembrom, ko jih prodajajo na stojnicah?
Ne vem ali imam smolo, vendar jih do zdaj še nisem videla v nobeni trgovini ali pekarni...
3. okt 2013 16:21
Pekarnice Mlinar, kjerkoli v Sloveniji pač so, danes videno. Ker ne vem, od kod si, bolj natanke informacije ne morem dati. Milsim, da v Ljubkjani na nekaj lokacijah, v Celju in Mariboru.
rimljanka
3. okt 2013 16:25
Ravno danes sem jih videla v Mercator centru Šiška. Od koga, pa žal ne vem, ker niso bile moj fokus
Viva Meier
3. okt 2013 18:16
Zadnjič sem kupila dve na Rožniku.
naor
3. okt 2013 19:08
Pred kratkim sem jih kupila v Mercatorju, mislim, da so bile od Žita. Po tri skupaj pakirane. Zelo dobre, trde in slane, take kot morajo bit :)
Cinnamon Stick
3. okt 2013 19:25
Super, najlepša hvala vsem! Jutri grem mimo Mlinarja na vlak, v ponedeljek ko se vrnem v Ljubljano pa bom pogledala še v večjih Mercatorjih.
luccka
4. okt 2013 20:25
pravilne slane preste pečejo v Vodicah. Trde ostanejo, če so na zraku.
pat
4. okt 2013 20:27
A drugje pečejo pa napačne?
rimljanka
4. okt 2013 20:53
sem že rekla, da se ne bom nikoli več oglašala, ker, če slučajno obrneš malo drugače besedo, pa se vedno
kdo najde, da to pokomentira.
patKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
Jabolka v srajčki