Mygrace
sporočila: 6506
5. jan 2013 17:11
Jst pravim, da se našmu narodu slabo piše, evo, to jst pravim.
Seveda nimam nič proti živalim...ampak matematično statistično gledano....nas bo pa tole preseravanje zlo velik koštal!!!
MygraceMygrace
sporočila: 6506
5. jan 2013 17:11
Jst pravim, da se našmu narodu slabo piše, evo, to jst pravim.
Seveda nimam nič proti živalim...ampak matematično statistično gledano....nas bo pa tole preseravanje zlo velik koštal!!!
Mygrace
5. jan 2013 17:39
Kako prekleto se strinjam z Mygrace Zelo, zelo slabo se piše...
Pozdravček!
5. jan 2013 17:52
A pes je stal na mizi in pil in jedel??? Še dobro, da je bil mops - ko bo pa komu prišlo na misel, da bo tako pogostil bernardinca al pa bernskega planšarskega, bo pa kriza......
lp
cervus
5. jan 2013 18:41
Eni imajo za domače ljubljenčke razne pitone, menda tudi krokodile itd. Za vse pa velja tisto, da iz malega zraste veliko. Začne se z mopsom na mizi, konča pa kdove kje. Res se nam slabo piše. Ha, morda je pa zato eksotična restavracija?
Po restavracijah in hotelih me ta obnašanje, kot ga eni opisujete niti ne moti, se pač brigam bolj za sebe, me pa blazno zmoti neprijaznost osebja ali nečistoča. Tudi miši sem že videl tekat med mizami, da ne govorim o pajkih in umazaniji po hotelskih sobah, pa ni potrebno, da je ravno najcenejši pajzel.
janko1
5. jan 2013 20:04
Elaphus, ravno zadnjič je sestrična razlagala( dela v restavraciji), kako je pri mizi gostov sedel bernardinec...
te.jcika
5. jan 2013 20:23
Kriza je.....
lp
cervus
5. jan 2013 22:08
Ja, je kriza, ampak ne toliko v denarnicah kot v glavah, odnosih, obnašanju....
patka
6. jan 2013 7:20
patka je napisal/a: |
Ja, je kriza, ampak ne toliko v denarnicah kot v glavah, odnosih, obnašanju....
|
6. jan 2013 12:39
Jaz sem pa zelo vesela, kadar smo na kakšni poti s kužkom, če mi dovolijo, da v kakšni gostilni leži lepo pri miru pod mizo.
začetnik
6. jan 2013 15:54
začetnik, yorkširec od moje tašče leži povosd pod mizo tako pri miru, da ga nihče niti ne opazi. In tudi mene to ne moti. Mi smo itak izpričani pasljeljubci. Toda ali nisi pozorno prebrala, da so ti judje v lokalu psu dali piti vodo NA mizi ne pod moizo ali pri mizi?
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gratinirani svaljki
Jugoslovenka