30. dec 2012 20:35
Morda sem se premalo natančno izrazila: zgoraj opisane lastnosti niso samo lastnosti v. Slovanov,videla sem tudi Slovence, Nizozemce, Angleže....., kot sem že napisala, PREDNJAČIJO pa Rusi, Poljaki,... Pa seveda ne čisto vsi, da ne bo zamere. Res, 5x sem bila tako na dopustu, ajme, kaj vse sem videla!!
In, draga moja Mamamia, to so bile take dopustniške firstminute variante, ki sva si jih s partnerjem lahko še privoščila, naslednje leto, ko ne bo regresa, bova pa v miru doma .
Opažam pa, da starejša kot sem, težje prenašam kričanje in vreščanje mularije, ampak ne moreš se jim več izogniti nikjer! V toplicah, muzejih, cerkvah, celo po hribih kričijo, da se včasih vprašam, a še sploh znajo normalno govoriti? (o svojem poklicu zdaj ne bi).
Se spomnim lanske polnočnice- sicer ob 21. uri: 6- 7- letni mulci letajo po cerkvi od mame do očeta, babic ...Ojej!
Ja, požrešnost, priznam, da je tudi mene včasih kaj premamilo, res je preveč vsega, pa kak nov okus, ki potem ni tak, kot si pričakoval, ampak, hrano preveč spoštujem, da bi jo metala vstran, pa čeprav 1000 km od doma (in plačano). Potem pač počasi poglodam in naslednjič pazim.
Kaj češ, samo človek sem.....
marjja