tema odprta - 29. dec 2012 9:02 | ogledi: 10.637 | odgovori: 20
Živjo vsem skupaj,....
Res je, da je bilo na to temo že ogromno napisanega, vendar so vsi komentarji že precej zastareli, zato sem se odločil odpreti novo temo glede aparatov za pekon class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruha.
Sam sem novopečeni lastnik aparata zan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh Moulinex OW1101 in class='poudarjeno'>n moram priznati, da sem po prvi uporabi precej navdušen class='poudarjeno'>n. Za nakup sem se odločil predvsem zaradi tega, ker nočem več plačevati 3€ in class='poudarjeno'>n več za kgn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruha in class='poudarjeno'>n pa zato, ker rad pazim na prehrano in class='poudarjeno'>n želim vedeti, kajn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh ki ga pojem vsebuje.
Kot že omenjeno, sem včeraj spekel tudi svoj prvin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh. Zaradi strahu in class='poudarjeno'>n popolnoma nič pojma o pekin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruha sem se odločil, da bom uporabil kar Šparovo mešanico za pšeničnin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruh s semeni malo oljčnega olja in class='poudarjeno'>n vodo.n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> Kruh sem pripravljal po recepturi iz priložene knjižice in class='poudarjeno'>n moram priznati, da mi je bil zelo všeč.
Prilagam tudi sliko, da lahko vsaj na videz ocenite moj izdelek :)
Glede na to, da sem že napisal, da o pekin class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruha nimam blage veze, vas naprošam, če mi lahko napišete kakšne recepte, namige, komentarje na kaj biti pozoren class='poudarjeno'>n,....res bi mi bilo v veliko pomoč. Vendarle nebi jedeln class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> kruha samo iz Šparove mešanice ;)
Že v naprej vsem hvala.
Domzy