28. dec 2012 10:18
Danes sem slišal na radiju o ironiji usode: v nahrbtniku je imela psička, ki je preživel!
ežoj
28. dec 2012 10:18
Danes sem slišal na radiju o ironiji usode: v nahrbtniku je imela psička, ki je preživel!
ežoj
28. dec 2012 10:22
Počivaj v miru! Ne najdem drugih besed.Kot da še ne verjamem, da je to res.
Hauschka
28. dec 2012 13:32
Ruth počivaj v miru, kruto da vedno v najlepših letih umrejo dobri, prisrčni , iskreni ljudje,ki so nam vsem ogromno dali. Ravno v teh dneh sem prebirala v neki reviji njene vrtnarske nasvete, hodila mimo rožice,ki jo je moj mož kupil od nje, brala recepte njene sestre misleč da so njeni. V teh dneh pred smrtjo je bila dosti v mojih mislih, ne vem zakaj. Pogrešali te bomo ljuba Ruth ., bila si nam kot sonce v naših pustih dneh. V spomin nanjo bom spomladi nasadila, tako da se bom vedno ko bom šla mimo njega spomnila nate Ruth.
antonija7
28. dec 2012 15:03
Vsako pomlad sem visela na njeni spletni strani, srkala ideje, navodila, brala ,se učila, veselila novih zasaditev, se čudila njenemu entuzijazmu, veri v življenje, moči....Bila je ženska in pol!! Ruth, počivaj v miru
pultica
28. dec 2012 16:42
Rut pogrešali te bomo
arima
29. dec 2012 0:33
tud jaz ne morem verjet da je ni več med nami. ampak takšna ženska vsem seznanjena z vsem osveščena jaz pravim da je imela nekon silo ali voljo ali moć da jo jesilila vto naravo ki jo je želelo imeti zase. ali kaj to višja sila .
majeron
29. dec 2012 1:26
Ne vem kdo od vas ga je pobrisal, saj ni važno. Naslovljen in namenjen je bil na vse , ki se na kuharskih ali pa kakšnih drugih forunih cedite ob nesrečah ljudi, ki jih osebno sploh ne poznate.
Samo o tem in prav o tem sem hotela pisati in mogoče celo zelo naivno upati, da bo katera od vas morda razmislila o tem, kako zelo vsiljivo in žaljivo je pošiljanje takih in drugačnih žalopojk ne samo po spletu, ampak nasploh o ljudeh, ki jih sploh ne poznate.
Pa da vidmo, a bo šlo to čez
nola
kozamurnik
sporočila: 2311
29. dec 2012 6:38
Zbogom, prijazna in vesela Ruth.
Nola, ni ti pomoči.
Poslavljamo se od vesele prijazne osebe, ki je marsikaj naredila za nas, tudi za našo državo, če hočeš.
Enkrat sem bila na njenem predavanju in je bilo dovolj, da sem si jo zapomnila.
Nekateri pač pustijo sled v nas. Z nasmehom dobro voljo in prijaznostjo, drugi gredo mimo nas in se nas sploh ne dozaknejo. Tretje si zapomnimo, ker so bili zlobni.
murnik
29. dec 2012 7:17
Prosim, vzdržite se vsakršnih izjav, ki ne sodijo v okvir te teme. To res ni primerno mesto zanje.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Bananin puding z vanilijevimi rogljički