1. jan 2013 6:29
Lepo je bilo. Hrane je ostalo toliko, da bosta moja dva draga (bil sem jima poročna priča) imela lepo poskrbljeno kar se tiče kosil oz zajtrkov v tem tednu.
Imeli pa smo različne mesne dobrote iz grila (vsakdo si je prinesel sebi naj jed, pol pa smo malo premešali in je vsakdo vzel kar je želel), saj je vreme bilo prav prijetno jesensko in se je kamniti žar na vrtu kar sam ponujal.
Zraven smo grickali vložene kumare, feferone, fra.solato, krompirjevo soljato, različne sire narezane na kocke ter različno marinirane/obdelane (zobotrebec, poltrdi sir, polnjena oliva, sir z uber hudimi mletimi feferon ter dimljen sir). Čevapčiči in tatarec so se nabavili v KUNGOTI pri enem boljših mesarjev v daljni okolici. Bifteka se niti pritaknili nismo. Toliko o tem, koliko dobrot smo imeli.
Na mizi se je nato bohotilo še mnogo sladic. Poleg mojih omenjenih še;
-skutin torta
-2x rumove kroglice:
a. Danijel "se-mi-je-rum-noteri-vsipal" domače kroglice (vsakoletna klasika!)
b. Danijelove SPECIAL EDITION BAYLES z lešnikovo sredico (le tile so obdani z 70% čokolado in so BIO) ter potopljene v mlete lešnike, krogle
-Makova potica
-jabolčna pita posuta z mandlji
-mozartove kroglice
Manjkala na niti fiiina grška solata, ogromno šampanjca, finega vinčeka ter gaziranih pijač.
Cirka urco do 12te, smo imeli srečelov (dogovorili smo se da vsakdo prispeva darilce v vrednost 5-10€ ali pa sam naredi. Po želji in zmožnostih) pri čemer smo vlekli listeke in tako je vsakdo dobil darilce, katerega (kot je značilno za potrošniši svet in razvajenost, OF COURSE xD)pa smo lahko menjali s kom drugim, ako nam ni odgovarjalo.
Sam sem bil kar zadovoljen: Dobil knjigo o naših vzponih na vršace v ZLATI DOBI ALPINIZMA (Šrauf,Nejček,Den...), dvd EX-BOBNAR, fine medenjake, ter (ooo kot naročeno!!!) kvalitetno zobno ščetko (mimogrede jo kupujem že 2 meseca!!!).
Skratka...super, super. V krogu najdražjih oseb, katere mi pomenijo zdaleč NAJVEČ!!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---