26. dec 2012 9:23
Knjiga je super!
Gustin
26. dec 2012 9:23
Knjiga je super!
Gustin
26. dec 2012 19:01
Matr, knjiga je fajn, da veste! Najbolj sem se bala, da bo tisti nartabol fini, svetleči, gladki papir, ki se skomina ko pes. pa ni. Je čist v redu in lepa knjiga. Hvala, dedek Mraz!
lp
cervus
26. dec 2012 19:40
Jaz pa je še nisem dobila, tak da ne vem, kak zgleda! Se je pa že veselim vnaprej!
LP! Galja
27. dec 2012 10:12
danes dobila knjigo fajna je.
majeron
27. dec 2012 11:04
Tudi jaz jo že imam. Tašča jo je tudi že pregledala in je rekla, da je vredna vsakega eura.
Tudi mene je prijazen fant poklical in ker me ni bilo doma, je knjigo po dogovoru pustil na bližnji bencinski črpalki (plačala sem že prej, preko Klika)
Knjiga je res super, odlična ideja tudi za darilo!
tarinca
27. dec 2012 11:51
Se vidi, da sem še iz prejšnjega tisočletja! Držati, vohati, videti in slišati, čisti užitek!
Tudi z dostavo ni bilo problemov, vse tako, kot mora biti.
Dobro ste tole izpeljali, res.
lp
mzm
27. dec 2012 19:12
Tudi jaz sem jo danes dobila dostavljeno direktno v službo. Poleg vseh dobrih preverjenih receptov so tu še uporabni komentarji. Res super knjiga, Saša
Mir in dobro!
28. dec 2012 0:46
Juuuj, nestrpno jo čakam. Prelistala sem jo že pri prijateljici, ki si jo je kupila, danes pa vidim da jo dobim zastonj. Ulala.
Eno stvar sem opazila.. a lahko napišem? bitteschon ....
28. dec 2012 0:55
Ja seveda, kar povej ;-)
Jernej - administrator
28. dec 2012 10:15
Tudi jaz sem dobila svoj izvod (brezplačno, ker je v knjigi en moj recept) in je res fajn
Moji mami je bila tudi všeč. Bi ji jo podarila, a ona ne peče, tako da čakam na nadaljevanje, recimo 160 najboljših glavnih jedi
Katja D.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Lečina juha in krekerji iz polente