12. dec 2012 18:28
Kje pa imajo 22 v pisarnah?
Jaz sem sicer nekajkrat nosila čevlje s sabo, pa nekako nisem zmogla izvesti preobuvanja. V osnovi imam v teh dneh v avtomobilu (hvala za suho garažo doma in v službi, tako da se mi ni treba soočati z mrazom, dežjem in vročo pločevino poleti) ene nepremočljive pohodne čevlje za popoldne po mestu. Imamo v službi precej različic obuvanja in nekatere kolegice v resnici kot hrčki nosijo neke "komot" čevlje za v službo in potem se ti čevlji kopičijo, ker v garderobo ne gre vsa ta obutev.....ker še nisem videla, da bi katera kakšne odnesla domov.
Sama nisem kakšna huda ljubiteljica škornjev. Že zaradi tega ne, ker jih težko nabavim (tuba je ponavadi preširoka). No, letos sem uspela sneti dva super para iz prejšnjih sezon (niso jih mogli prodati, ker so bili preostalim ženskam preozki) in ju lepo kombiniram in s krili in sedaj z ozkimi hlačami in svetlečimi blazerji in deluje čisto busineslike.
Je pa res, da celo svoje odraslo življenje skoraj vedno )razen, če sem na bolniški) končam tuširanje nog z ledeno mrzlo vodo. Stopali in nogi so mi za tole zelo hvaležni, ker me zaradi tega ne zebe v noge, niti ni blazno vroče pozimi v škornjih. Sem pa ugotovila, da zdržim v škornjih in z ozkimi hlačnicami pozimi v zaprtem prostoru, medtem ko me silno iritira nošnja nogavic po tem, ko dnevna temperatura preseže 20 stopinj (in sem verjetno prva v mestu, ki spomladi neha nositi nogavice in zadnja, ki jih obuje jeseni).
Vendelina jr.