4. dec 2012 14:21
Kašča Mrlačnik, Brezovica. Daleč od tega, da je to samo pizzerija in špagetarija. Imajo zelo dobro tudi drugo hrano, lep ambijent in ne pretirane cene.
Pa lepo praznujta, kjerkoli pač bosta.
Lp Marta
4. dec 2012 14:21
Kašča Mrlačnik, Brezovica. Daleč od tega, da je to samo pizzerija in špagetarija. Imajo zelo dobro tudi drugo hrano, lep ambijent in ne pretirane cene.
Pa lepo praznujta, kjerkoli pač bosta.
Lp Marta
4. dec 2012 14:22
Malo heca mora bit , drugače je to vzpenjača
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
4. dec 2012 14:23
Jaz pa v Argentino ne grem več.....me ni prepričal.
Kjer je volja, tam je pot. TrixiMygrace
sporočila: 6506
4. dec 2012 14:25
Mogoče so ti pa zanalašč poturili, kaj pa veš? Tudi gostinci imajo radi prijazne ljudi. In je včasih fino, če kdo ne pride več?
(v moji gostilni bi bilo že tako press...)
Mygrace
4. dec 2012 14:26
Eh, srce auachiaua, vsako, ki bo pri tebi zdržala deset let, imaš za odpeljat najmanj k Sardiju v New York ali pa k Amberju v Hong Kong, I wouldn't settle for anything less. lp, proximaMygrace
sporočila: 6506
4. dec 2012 14:26
Poturili niso tebi, Trixi...jao, sem počasna
Mygrace
4. dec 2012 14:31
Jaz bi predlagala našo gostilno....samo nismo iz Ljubljane
ANJA
4. dec 2012 14:31
Glede na to, da ne želi preveč dragih gostiln, je Piazza dobra izbira, ker ponujajo tudi meso (biftek s tarfufom pač ni pica in pašta) in ni drago. Kot sem že napisala, je težko dobiti hrano na nivoju za nizko ceno, s tem se moraš strinjati z mano.
Argentino je pa tako: eni ja, drugi ne. Jaz še nisem imela slabe izkušnje, meni je meso resnično okusno, se čuti razlika. Zato ga tudi priporočam in stojim za tem. Je pa res, da ne moreš naročiti well done zrezka in pričakovati neko sočno zadevščino. Če pa si naročil medium ali rare, potem so pač zafrknili. Biftek mora biti sočen.
V vsakem primeru navijam za Kavala. Lep ambient, dobra hrana - ampak cenovno ne tako zelo ugodno, če hočeš na ribe ali meso.
Gigi_84
4. dec 2012 14:32
Tudi jaz bi vama priporočala obisk gostilne na gradu. Odlična hrana in postrežba, da o doživetju nad praznično okrašeno Ljubljano ne govorim. Če bi se šlo za mojo obletnico, bi to sigurno bilo v ožjem izboru.
ursulinka
4. dec 2012 14:33
Hvala za vse predloge, so sprejeti na znanje. Zanimajo me tiste kvalitetne gostilne na nivoju, ni mi problema dati denar za kvaliteto. Vendar ne mislim plačevati več kot 30 eurov za kakšen biftek. Se pa strinjam z uporabnikom auaciuaua, da je gostilna pri Jurman, gostilna z hrano za menze, sem bila 1 x in nikoli več. V bistvu je uporabnik Auaciuaua zadel bistvo, ki ga dejansko hočem za praznovanje svoje 10 obletnice, romantiko in dobro hrano .
Vsem uporabnikom in uporabnicam sem pa zelo hvaležna za vaša mnenja in predloge.
LP
LevinjavKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lečin curry s kruhovimi cmoki
Polnjene paprike