5. dec 2012 19:09
Eta!
Klekljarice so povsod po Sloveniji, na tem linku pobrskaš in najdeš društva.
Eno koroško osebno poznam.
marjja
5. dec 2012 19:09
Eta!
Klekljarice so povsod po Sloveniji, na tem linku pobrskaš in najdeš društva.
Eno koroško osebno poznam.
marjja
7. dec 2012 18:45
Letos aprila sem se udeležila razstave čipk in prodajnega sejma v Žireh. Izdelki so bili čudovito lepi, drobne umetnine, ki sem jih izbrala za letošnja darilca, pa so me v cenovnem smislu prijetno presenetila. Lepa mala darilca, ki so me še posebno pritegnila ( čipka v zvončku in čipka v steklu s posušeno rastlino ) izdeluje Irma Kopač iz Žirov, veliko izdelkov pa lahko morda ponudi tudi Klekljarsko društvo "Cvetke" Žiri.
babka1951
7. dec 2012 19:58
Če imate čas in voljo.....
marjja
7. dec 2012 20:03
Eta, moja sestrična izdeluje čipke... Nekaj njenih izdelkov si lahko ogledate na: http://www.mojalbum.com/tejcika6682/cipke. Ima pa tudi nekaj podobno izdelanih obeskov za novoletno jelko, kot so na sliki zgoraj. In še mnogo več. Če želite več informacij, me kontaktirajte :)
monceq
10. dec 2012 7:18
Hvala vsem za odgovore. Bom poiskala. Takšne okraske si že od nekdaj želim...pa ne maid in china.
eta
10. dec 2012 13:04
Eta pred kratim sem na facebook-u opazil stran oz. ablum s prav takšnimi okraski. Pogledaš si jih lahko tu:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.462933817075
Artos
11. dec 2012 9:14
Uaaaauuu...hvala Artos
eta
14. dec 2012 10:04
Tale tema o čipkah je krasna. Če ste iz gorenjskega konca, boste vse potrebno dobile v trgovini Mojca v Škofji Loki. Tam so zelo prijazni.
Lep pozdrav
jancvet
17. dec 2012 19:17
jancvet me veseli da ti je ušeč :) Prav je da deliš nasvete kje se čipke dobi :)
Tukaj si lahko preberete še kaj o čipkastih tkaninah :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hačapuri - gruzijski kruh
Dušeno sladko zelje