27. nov 2012 22:08
Moje mnenje o vprašanjih na forumu: človek, ki sem ga zelo cenila in večkrat kaj vprašala, potem pa tudi malo podvomila, da je morda res neumno vprašanje, mi je velikokrat rekel, da vprašanje ni NIKOLI neumno, odgovor pa lahko je.
Včasih se tudi sama zalotim, da pomislim, ej kakšno vprašanje pa je to. Potem pomislim, da vsi forumaši niso polni življenjskih izkušenj, nimajo možnosti vprašati kjerkoli, da ne naštevam vzrokov. Tako sem zelo strpna do vseh vprašanj prav zato, ker se še pri svojih letih še vedno učim in rada preberem različne izkušnje. Včasih prebereš kaj, kar ti mogoče sploh ne bi prišlo na misel in je res banalno, pa vseeno zelo učinkovito.
Tudi tisti, ki odgovarjajo, so različni. Zato s e pač posvetite odgovorom, ki vam dajo odgovor na vprašanje in zgolj preletite tistega, ki vam ne odgovarja. Boste videli, da potem ne bo več hude krvi. Ves čas se moramo zavedati, da smo si ljudje različni.
So pa tudi časi taki, da vse drvi, hiti,čeprav se velikokrat vprašam, kam.
In še to. Včasih se razvije kakšna navihana serija odgovorov, kjer se točno vidi, kako potrebujemo malo sproščanja in ni ne duha ne sluha o kakšnem zafrkavanju. Kot na primer trenutno aktualna tema o čokolinu.
naor