Če mogoče kdo ve kdaj se začnejo decemberski popusti v palmanovi? Na njihovi spletni strani nikjer ne piše.Hvala
Lila Roza
Če mogoče kdo ve kdaj se začnejo decemberski popusti v palmanovi? Na njihovi spletni strani nikjer ne piše.Hvala
Lila Roza
24. nov 2012 19:20
Običajno se v Italiji začnejo razprodaje takoj po novem letu.
Titikaka
27. nov 2012 11:04
Veliki sezonski popusti najbrž tam po 6. januarju.
Sicer pa tako kot pri nas - imajo vedno nekaj z elo ugodno.
tedyka
27. nov 2012 11:29
Ja, popusti se začnejo kmalu po novem letu in trajajo skoraj cel mesec. Se splača na popuste v Palmanovo, ja :).
Tudi jaz jih čakam.
Tinci
27. nov 2012 18:49
Njihova spletna stran je tudi v slovenščini, tako da .... Vem pa, da imajo do 24. decembra posamezne trgovine odlične akcije.
Nomen
29. nov 2012 8:10
Nomen je napisal/a: |
Njihova spletna stran je tudi v slovenščini, tako da .... Vem pa, da imajo do 24. decembra posamezne trgovine odlične akcije.
|
Sem si ogledala njihovo spletno stran, ker tam podatka nisem zasledila sprašujem.
Lila Roza
29. nov 2012 8:21
No, no, nisem mislil nič slabega. Hotel sem reči, da bomo lahko prebrali, ko se bo zadeva začela. Kar jaz vem, ta datum ni fiksen, če pa se pogovarjamo prav o sezonskih razprodajah, se te navadno začnejo po 6. januarju, ko praznujejo befano ...
Nomen
29. nov 2012 8:53
V vseh provincah, razen dveh, s saldi ( popusti ) začnejo 5. januarja nič prej.
Kotarca
29. nov 2012 17:04
No, da ne bom odpirala nove teme bom kar tule vprašala in sicer zanima me kje bi lahko kupila "hozentregerje"?
te.jcika
29. nov 2012 17:42
Marjanca, Slovenj Gradec. Robo pa pakirajo v modre vrečke od Pletine, tako da možno, da imajo na teh lokacijah iste stvari:
marjjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Marmorni kolač