22. nov 2012 18:37
Kamikaze, jaz te sicer razumem, da o gostilnah v okolici Rimskih toplic spašuješ ravno na kuliaričnem forumu. Je logično. Kljub temu, pa vendarle razmisli širše. Ker imaš dve možnosti in do 17. decembra je še nekaj časa, da te do takrat mine prvi šok in užaljenost ob prebiranju mnenj tu na forumu.
Ker čisto zares pa imaš najmanj dve možosti:
Ali podaljšan vikend obrneš v kulinarični doživljaj v eni oddaljeni gostilni v radiju 50 km od Rimskih toplic, ali v skupen vikend s partnerjem v Rimskih toplicah, ki si ga bosta zapomnila za vedno.
Možnosti za kulinarični dogodek so vsakodnevne, toplic se boš tudi preobjedla (vsaj jaz jih imam odkar so otroci pri hiši poln kufer! Sankat se moram po toboganih, čeprav bi najraje cel dan preživela v savni!) vikendov, ki si jih bosta zapomnila, pa ne bo ravno veliko.
Ti pa moram povedat, da me je "zmotil" tvoj izraz samo preventivno sem vprašala. Ja luba duša, kaj pa se ti lahko hudega zgodi v toplicah z osebo, ki te ima rada, ki jo imaš rada, da rabiš preventivno spraševat take stvari?! Preventivno? Zagotovo preventivno ali si samo nerodno uporabila izraz?
Iz srca želim vse dobro v življenju.
Vilma