Ima katera kakše
LP
Tanja
Ima katera kakše
LP
Tanja
15. nov 2012 14:10
joj, a ves da ti tega pa ne verjamem. Meni jih je google nasel takoj malo morje.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
15. nov 2012 14:17
rebecca je napisal/a: |
joj, a ves da ti tega pa ne verjamem. Meni jih je google nasel takoj malo morje.
|
Res je. Celo slikovno opremljeni so, pokažejo ti, kako sestavine najlažje spraviš v kozarčke. In še kaj, razen mufinov se najde, če iščeš.
zeta
15. nov 2012 14:45
Najboljše, če daš v kozarec že tvoj preizkušen recept...Tole so pa moji predlanski kozarci z mufini:
lucys
15. nov 2012 14:45
No potem pa sem iskala pod napačnimi imeni... In se opravičujem...
Tanja
15. nov 2012 15:03
fajn je, da je točno preračunano na volumen kozarca. ali pa dodaš več dodatkov, da dobro nabiješ in se ne pretaka - ostane lepo po plasteh
15. nov 2012 15:04
magari daš po vrhu en kartonast krogec in nanj še 12 papirčkov za muffine
15. nov 2012 15:18
super ideja bannanna... ja saj zato sem pa spraševala če že ima katera preizkušen recept, bom pa probavala po mojem najljubšem kako bo šlo...
Tanja
15. nov 2012 22:34
super ideja bannanna... ja saj zato sem pa spraševala če že ima katera preizkušen recept, bom pa probavala po mojem najljubšem kako bo šlo...
TanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Burger s Kraljevo fit štručko