17. nov 2012 7:38
Marlon, ko že toliko infotov o sebi trosiš, koliko pa tehtaš? Ker glede na tvoje ljubezensko razmerje s hrano - o katerem nas promptno obveščaš - nekako kličeš weightwatcherse na obisk.
Vendelina jr.
17. nov 2012 7:38
Marlon, ko že toliko infotov o sebi trosiš, koliko pa tehtaš? Ker glede na tvoje ljubezensko razmerje s hrano - o katerem nas promptno obveščaš - nekako kličeš weightwatcherse na obisk.
Vendelina jr.
17. nov 2012 8:00
Vendelina (jeeee, končno prav napisal!! In ne, nisem copy/pajstal ), če vam povem o svojem stanju, boste
A. nikoli verjeli
B. padli na rit.
To kar pišem in pripravljam ter pečem in kuham je eno, kar pa konzumiram pa drugo....
17. nov 2012 9:26
Sem prebrala v nekem postu, da si suh kot trlica, a imam prav? Upam, da ne boš užaljen, ampak enim gre vse na špeh, enim pa... prepuščam vaši domišljiji.
MBrando, na Kulinariki se vsi tikamo, to je pravilo. Meni je všeč.
naor
17. nov 2012 9:47
naor je napisal/a: |
Sem prebrala v nekem postu, da si suh kot trlica, a imam prav? Upam, da ne boš užaljen, ampak enim gre vse na špeh, enim pa... prepuščam vaši domišljiji. MBrando, na Kulinariki se vsi tikamo, to je pravilo. Meni je všeč.
|
17. nov 2012 11:28
Hvala za info, MBrando. Me zelo mika nakup, sploh ker praviš, da so šejki zelo kremasti (to obužujem) :)
Cinnamon Stick
18. nov 2012 9:21
Marlon, ne mi, prosim, vsega povedati, prav?
Vendelina jr.
20. nov 2012 5:40
Cinnamon Stick je napisal/a: |
Hvala za info, MBrando. Me zelo mika nakup, sploh ker praviš, da so šejki zelo kremasti (to obužujem) :)
|
23. nov 2012 5:45
V sredo: Črni čaj, kokosov poljubček ter ingverjev piškot. Domače,domače. Ingverjevi so mi hit leta in jih pečem non-stop :D. Obožujem kekse iz kosmičev!!
Četrtek: čoko jagoda enzy beljakovinski šejk mešan s polovico riževega mleka ter vodo + ingverjev piškot
Danes: Črni čaj + kos skutine pite.
23. nov 2012 8:05
MBrando, po katerem receptu pa pečeš ingverjeve piškotke? Bi poskusila...
eta
23. nov 2012 8:33
eta: po enem eko receptu. Ostalo, kateri se najdejo po knjigah in internetu mi ne odgovarjajo, ker si čisto preprosti in iz moke; pač piškoti.
Tile pa so mi über všečni, saj obožujem kosmiče, pikantnost ingverja, dodatek meda itd...
Prav nekaj, hmmm, bolj posebnega, da daš na mizo ob kavici ali čaju.
Ti pošljem na zs.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pizza s pršutom
Poke skleda z lososom