11. nov 2012 20:24
Če pa to je učiteljica, potem bog pomagaj. Ker nam manjkajo osnovne informacije. Meni očitati, da ne pmagam rada, ni na mestu, ampak namenoma se nisem doslej oglasila, ker se mi je zdelo, da bi bila prestroga, če bi napisala kot predhodnice ozieoma pričakovala kak podatek več. Kot a bi na forum vprašala: "Jutri imam obisk in bi nekaj skuhala. Mi lahko pomagate?" Nič o namenu obiska, nič o ljudeh, ki pridejo, nič o tem, koliko jih bo, nič o tem, koliko namravam pripraviti ... Vprašanje v tej temi me spominja na to.
Ko nekdo omeni čajanko na šoli, pomislim na skupni projekt učencev in učiteljev. Vsi smo kaj podobnega dali skozi in kar toplo mi je pri srcu, ko se spomnim zagnanosti in volje učitejic na naši šoli in otrok ter strašev, ki smo sodelovali. Zato tudi mene zanima, kakšna čajanka je načrtovana, skupaj z bazarjem, brez otrok? Če se prii vas dogaja prvič, potem ti je vsak naš predlog nov.
Torej, čajanka je nekaj v kombianciji z več vrst čaji in drobnim pecivom ali piškoti (keksi). Je lepo swweetie napisala, kako se to naredi. Pika.
Humanitarni bazar pa - prodaja izdelkov z dobrodelnim namenom. Na mizah, v šoli stojnic verjetno ne boste postavljali. Na vsako mizo lep prt, napis kdo in kaj prodaja. Mize naj bodo nameščen prostoru priemrno: ali naokoli, da obiskovalci krožijo in je miza s čaji in hrano na sredini, ali v več vrsta, ali kako pač že.
In res me zanima, kaj si ti na tej šoli in za ka dogodek gre. Ker razni aktivi žena te zadeve tako lepo naredijo, da bi se me lahko učile od njih, zato te v to kategorijo ne štejem. A ste kaka druga organizacija in kaj pripravljate, pa vam je šola le prostor odstopila?
Res smo radovedne, a če želiš res uporaben nasvet, potem tudi vprašaj, kot je treba.
mamamia