Lep pozdrav!
Videla sem, da ste že debatirali o slovenskih navodilih za aparat za peko
Tudi moj aparat je iz Avstije i
Hvala vsem, ki mi boste priskočili na pomoč.
Lep pozdrav!
Barbara.
Lep pozdrav!
Videla sem, da ste že debatirali o slovenskih navodilih za aparat za peko
Tudi moj aparat je iz Avstije i
Hvala vsem, ki mi boste priskočili na pomoč.
Lep pozdrav!
Barbara.
21. jun 2004 17:24
Jaz imam slovenska navodila za aparat za peko kruha BBA 2594. Ali jih še potrebujete? Milica Plank
23. jun 2004 13:29
Sem jih že dobila in že veselo pečem; pa ne zmeraj po receptih :)) Vseeno hvala! LP! Barca
4. dec 2009 16:22
Vidim, da je že davno tega, ko ste razpravljali o tudi "mojem" aparatu za kruh, pa vendarle. Ali ima mogoče še kdo slo navodila? Zelo bom hvaležna! Jutra
15. feb 2010 19:04
Od mami sem dobila ta aparat za kruh, navodila pa samo v tujih jezikih. Če ima slučajno katera slovenska navodila, se toplo priporočam. jermat
6. okt 2010 11:50
Živjo, tudi jaz sem pred kratkim dobila kruhomat (clatronic 2594)... In prav tako nimamo navodil v slovenščini. Na internetu sem sicer našla navodila v ANG, ampak moram priznati, da bi lažje sledila slovenskim. Zato bi prosila, če jih ima še kdo, da mi jih lepo lepo prosim pošlje? taraNastasia
9. feb 2011 17:20
živjo! pri naši hiši smo prav tako izgubili navodila za peko kruha v avtomatu ... če jih kdo ima, bi bila zelllooooo vesela, če mi jih skenira in pošlje na danijela.vovcko@gmail.com. že vnaprej hvala! Neli87 neli87
12. jan 2012 17:24
Tudi jaz bi prosla za SLO navodila za ta pekač - moj mail: nina.simonic1@gmail.com. Hvala!
nsimonic
25. jul 2012 10:54
Tudi jaz bi jih rabila. Porsim če mi jih lahko pošlješ na naslov nika.robek.s@gmail.com. HVALA!
Jojobang
26. jan 2013 12:16
tudi jaz bi prosila z a navodila v slo jeziku. prosim, če jih lahko pošljete na klobucma@volja.net.
Iskrena hvala!
LP!
sustarmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Zdrava orehova potica