21. dec 2012 12:52
Morska medvedka vsaka ti čast! Piškoti izgledajo odlično pa še te fotografije ... Ostala z odprtimi usti!
Me pa zanima kako si prišla do tako lepe vijolične barve za glazuro na enih od piškotov? Čisto posebna barva ...
msegov
21. dec 2012 12:52
Morska medvedka vsaka ti čast! Piškoti izgledajo odlično pa še te fotografije ... Ostala z odprtimi usti!
Me pa zanima kako si prišla do tako lepe vijolične barve za glazuro na enih od piškotov? Čisto posebna barva ...
msegov
21. dec 2012 14:15
Evo peka končana, razen potice, ki bo na vrsti v ponedeljek popoldne.
Piškoti so že pripravljeni za naslovnike.
irena66
21. dec 2012 18:14
JJ
21. dec 2012 18:24
msegov je napisal/a: |
|
Hvala msegov .
Ta vijolična barva ... to je bela čokolada obarvana z jedilno barvo za čokolado
MM
21. dec 2012 19:38
Morska medvedka, z eno besedo: ENKRATNO!!!
Fotke so res prečudovite. Za okus sicer ne vem, najbrž so dobri, vem pa, da se ne bi branila kakšne škatlice teh piškotov
stana
21. dec 2012 19:46
Tale forum pa je že mučenje!! Brez besed sem, vse ste se tako potrudile, uauuu. Mi bomo bolj skromni, saj nismo tako vešči peke. !! Bomo pa z otroki vseeno nekaj skupaj spekli. Čestitke vsaki!! LP
Merjinaa
21. dec 2012 21:25
ena škatla gre jutri naprej...
angie :)
21. dec 2012 21:38
Samo slike pogledam pa se mi sline cedijo ,prava paša za oči.
suziqatro
22. dec 2012 6:37
Morska medvedka , všeč mi je tvoja predstavitev.
Zaupaš recept za piškote v modri posodi? Hvala
aknelab
22. dec 2012 10:54
Bravo punce!! Dva dni me ni(potepala po Prekmurju)in kaj vidim,čisto lepoto...jaz sem s piškoti zaključila,danes samo obnavljam zalogo..orehi,biscotini in mehki cimetovi piškotki...sedaj bodo na sporedu peciva,gibanica in potička...
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Ajdove palačinke s slivami in sladoledom