Praznično pecivo 2012
9. dec 2012 13:42
To, kar predlaga Yulchi, sem videla okrogle oblike vPekarni Vrhnika, verjetno imajo tudi drugje (trgovina Peki?) Temu se reče prelagalec tort, če se ne motim.
Sweetie
9. dec 2012 14:53
Kaj pa tale karta za torto iz Žitove spletne prodaje?
bršljanka
9. dec 2012 16:03
sodelovali so:rožičeva lena pita,kokosove kroglice,dedkovi brki,čoko-pomarančni piškoti,lešnikovi piškoti in razpokanci.
suziqatro
9. dec 2012 19:42
ledenka_ je napisal/a: |
gogad prosila bi za recept za lešnikove zvezdice. Hvala :) Res ste prave mojstrice pridne :) lp
|
nisem gogad, recept pa poznam
angie :)
9. dec 2012 20:18
Včeraj sem nekaj kar tako mesila, pa so nastali neki nugatovi kolački, pa eni z lešnikom, iz iste mase,
potem pa sem naredila še neke piškote z aromo vanilije in pomaranče in jih premazaa s pomarančno glzaro in nekaj s čokoladno. Ni bog ve kaj, a za začetek bo.
mamamia
9. dec 2012 21:06
Res ste mojstrice in pol :) Upam, da bodo moje dobrote tudi tako dobr izpadle :)
LP
katekina86
9. dec 2012 21:26
angie.orhideja je napisal/a: | ||
nisem gogad, recept pa poznam http://www.kulinarika.net/recepti/13486/sladice/lesniko
|
Je šlo po ZS
lp goga
9. dec 2012 21:31
Goga, bolje 2x kot nikoli
angie :)Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Ognjič |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Polnjene paprike
Pirin kruh s semeni