21. dec 2012 12:15
Hvala Vrtejbenka za pojasnilo glede svečk. Bomo poskusili naredit. Sicer pa čestitke vsem, čudoviti piškotki!
zvezdica55
21. dec 2012 12:15
Hvala Vrtejbenka za pojasnilo glede svečk. Bomo poskusili naredit. Sicer pa čestitke vsem, čudoviti piškotki!
zvezdica55
21. dec 2012 12:52
Morska medvedka vsaka ti čast! Piškoti izgledajo odlično pa še te fotografije ... Ostala z odprtimi usti!
Me pa zanima kako si prišla do tako lepe vijolične barve za glazuro na enih od piškotov? Čisto posebna barva ...
msegov
21. dec 2012 14:15
Evo peka končana, razen potice, ki bo na vrsti v ponedeljek popoldne.
Piškoti so že pripravljeni za naslovnike.
irena66
21. dec 2012 18:14
JJ
21. dec 2012 18:24
msegov je napisal/a: |
Morska medvedka vsaka ti čast! Piškoti izgledajo odlično pa še te fotografije ... Ostala z odprtimi usti!
Me pa zanima kako si prišla do tako lepe vijolične barve za glazuro na enih od piškotov? Čisto posebna barva ...
|
Hvala msegov .
Ta vijolična barva ... to je bela čokolada obarvana z jedilno barvo za čokolado
MM
21. dec 2012 19:38
Morska medvedka, z eno besedo: ENKRATNO!!!
Fotke so res prečudovite. Za okus sicer ne vem, najbrž so dobri, vem pa, da se ne bi branila kakšne škatlice teh piškotov
stana
21. dec 2012 19:46
Tale forum pa je že mučenje!! Brez besed sem, vse ste se tako potrudile, uauuu. Mi bomo bolj skromni, saj nismo tako vešči peke. !! Bomo pa z otroki vseeno nekaj skupaj spekli. Čestitke vsaki!! LP
Merjinaa
21. dec 2012 21:25
ena škatla gre jutri naprej...
angie :)
21. dec 2012 21:38
Samo slike pogledam pa se mi sline cedijo ,prava paša za oči.
suziqatro
22. dec 2012 6:37
Morska medvedka , všeč mi je tvoja predstavitev.
Zaupaš recept za piškote v modri posodi? Hvala
aknelab
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji golaž iz pečice
Šahovnica