28. mar 2013 18:52
In kako velike so te limonice, mislim kako velike kroge izrežete?
Hvala in lp, sabrina
28. mar 2013 18:52
In kako velike so te limonice, mislim kako velike kroge izrežete?
Hvala in lp, sabrina
28. mar 2013 19:28
STASY je napisal/a: |
http://www.coolinarika.com/recept/limuncici-2/
|
Pardon, se opravičujem, gre za ta recept, ki je omnjen dve strani nazaj.
katti
28. mar 2013 19:44
Meni so ratale takele limonce. Izrezovala sem s kozarcem od soka. Bi morala katera druga povedat sabrina.
Krizana ali si v potico dala limonin liker? A sem te prov razumela. Veš to so hlapi, potem se pa zgodi kakšen kiks.
katti
28. mar 2013 20:26
Ah ne dala sem rum, sam so menda hlapi preveč močni, joj kaj še bo do sobote me čakajo še tri potice za neredit
kriznana
28. mar 2013 21:35
Katti limonce so super...jaz se spravljam delat...povej kakšne so na ugriz..take kot breskvice?
lp goga
29. mar 2013 8:02
Tudi jaz sem že gledala te limonce. So tako luštkane. Me res zanima, ali so tudi tako dobre.
pirnica
29. mar 2013 20:09
Okus je res dober limonast. Na ugriz so podobne breskvicam.
Jaz mislim, da bi morala testo tanše zvaljat. Dala sem jih v rumeno mleko za par (3) sekund, niso premokre, mogoče bi jim manjka še kakšna sekunda. Ampak, kot pravim to bo verjetno zaradi predeblega testa.
katti
29. mar 2013 20:13
Joj po nesreč sem kliknila.
V receptu piše, da potrebujemo sitinog kristalnog šečera- kaj to pomeni? Jaz sem dala obični sladkor.
Gogad vem, da ti narediš izvrstne bresvice, zato imam vprašanje zate. Enx sem breskvice farbala s čopičem- bile so presuhe, drugič so bile premehke, ker sem jih predolg namakala. Kako postopaš ti?
katti
29. mar 2013 20:41
droben kristalni sladkor
"Stressed is desserts spelled backwards!"
19. nov 2013 12:33
Ta droben kristalni sladkor jaz naredim v kavnem mlinčku. Sladkor pri nas ima zelo velike kristale
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bretonske palačinke
Rumove kocke