5. jan 2013 17:44
Po tem receptu tudi sama delam limoce, mast dodam, zdi se mi, da naredi en tak "šmek". Odlični so.
Pozdravček!
5. jan 2013 17:44
Po tem receptu tudi sama delam limoce, mast dodam, zdi se mi, da naredi en tak "šmek". Odlični so.
Pozdravček!
5. jan 2013 19:35
Hvala stasy.. Jaz sem delala limuncice 1 in je bilo testo grozno. Kar odpirali so se in buhteli.
6. jan 2013 12:22
STASY nepopisno prelepe pregrehe sladkosti, bozansko, fenomenalne fotografije, izgled v nulo, lepše kot si uspela, še vsaj jaz nikjer nisem videla, tako še narisat ne gre, zakon , krasno. Čestitam prava MOJSTRICA peke.
jaša
6. jan 2013 12:28
Prav veselje je pregledovati vse te naše slikice in cediti sline Še del moje lanskoletne peke:
aby
18. jan 2013 9:48
Stassy in aby, čudovito!
Tebe, Stassy, pa bi prosila za recepte: kreštini, Nutellini piškoti, čokoladno-mandljeve ploščice in Noccioletti.
Hvala!
alibaba
18. jan 2013 10:31
stasy in aby
anibas
28. feb 2013 20:54
aby je napisal/a: |
Prav veselje je pregledovati vse te naše slikice in cediti sline Še del moje lanskoletne peke: aby |
Aby, tole zgleda pa naravnost odlično!
26. mar 2013 19:54
Tiste, ki ste že pekle limonce bi nekaj vprašala.
Kaj pomeni žumanjca? Koliko časa so dobre oz. koliko zdržijo?
Pa koliko velike kroge izrezujete?
katti
26. mar 2013 20:57
katti, žumanjca sta rumenjaka, bjelanca pa beljaka.
branka
27. mar 2013 8:49
Hvala branka.
kattiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci la collezione na bolonjski način
Jajčevci z rižkom