Pozdravljeni,
Včeraj sem dobila konvekcijsko pečico, navadne vgradne pa nimam pa če mi lahko nekdo pomaga pa mi pove kako lahko pečeš v konvekcijski (recept), ker nimam pojma ....
TinaFF
Pozdravljeni,
Včeraj sem dobila konvekcijsko pečico, navadne vgradne pa nimam pa če mi lahko nekdo pomaga pa mi pove kako lahko pečeš v konvekcijski (recept), ker nimam pojma ....
TinaFF
1. nov 2012 12:37
Tina, vidim, da si nova. Pojdi na podrobni iskalec izberi forum ter vpiši konvekcijska. Ven ti bo vrglo malo morje tem o konvekcijski pečici.
Lijana
1. nov 2012 22:58
Liljana hvala... sam tega pa š vedno nise zasledila a je kakšna posoda ki je ne smemo dati v to pečico oz pekač tko kot ima mikrovalovka težave????
TinaFF
2. nov 2012 9:34
Ne, uporabiš lahko vse posode, katere so primerne za peko v običajni pečici. Sama najraje uporabljam eno ponev od tefala, katera je bila pred leti za točke in ima snemljiv ročaj . Se lepo prilega stekleni posodi, ker je premera 26 cm. Pa rob ima pravi kot, tako, da ima dosti koristne površine. V njej pečem vse, od krompirja do piščanca. Malo bolj nerodno jo je na koncu peke vzeti ven, ampak se navadiš.
Lijana
2. nov 2012 10:49
super hvala.... pol bom pa jo bom kar na test dala.......
TinaFF
3. nov 2012 0:13
Hvala za nasvet naj vam povam da so piškoti in mafini odlično uspeli....
LP
TinaFF
3. nov 2012 3:56
A izdaš kako in na kateri temperaturi si pekla? A si dala mafine na spodnjo rešetko?
gajka
3. nov 2012 14:39
Ups, zdaj se mi poraja dvom, o kakšni pečici je sploh govora. A je mišljena tista okrogla iz stekla s pokrovom ali običajna namizna pečica, katera ima običajno tudi kroženje zraka - konvekcijo? Ker jaz sem imela v mislih prvo, za drugo peka mufinov ne bi smela biti problematična.
LijanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Dušeno sladko zelje