Pustovanje

inka  

član od: 9.12.2003

sporočila: 32

tema odprta - 31. jan 2004 18:31 | ogledi: 2.259 | odgovori: 2

Vsako leto se z družbo (6) lotimo pustovanja. Seveda se priprave že začenjajo. Sedaj vas pa prosim za nasvet: kam iti pustovati? Bistveno nam je, da je večerja, pijača, glasba, izbor mask in še kaj.

Govorim pa o Ljubljani. Kar parkrat smo bili v Šestici, pa smo vedno zasedli 2. mesto, tako, da bi letos šli kam drugam. Radi bi namreč zmagali. Gostilne bodo oglaševale svoje ponudbe, ampak me zanima mnenje "iz ust v usta" kje je dobro?

Kaj pa bomo, pa vam ne smem izdati ...

inka

Kajči  

član od: 7.3.2004

sporočila: 2

7. mar 2004 7:53

[klepetulja] Jaz bi ti priporočala iti v Maribor nekam daleč iz kjer sem jaz.Tudi jaz sem šla in tudi bom za pusta v Ljubljani.Tam lahko zasedete celo 1.mesto.Lahko bi zabavo priredila/i sama/i. Potrebuješ: en paket balonov(10) vrečo z napoljenimi drobtinami(da lahko obmetavaš) moraš biti našemljena [jezik] vrvica(2) dobra glasba, igla Postopek: Balone napihneš in jih obesiš po sobi ali stanovanju, potem na balone posuješ drobtine( malo okoli 10 drobtin)Potem z vrvico zavežeš vrečo z drobtinami nekoliko nižje(da lahko jemleš ven)Potem vrvico navežeš na vse balone in v vrvico daš iglo in nasloniš na vrata.Ko bo kdo vstopil se bo začela vrteti glasba in pokati baloni .Potem pa ti le mečeš drobtine ki si jih pripravila. Kaja Blatnik

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

7. mar 2004 14:36

Sorry ampak tega postopka pa ne razumem? Anja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti